Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Η σημερινή ημέρα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο σου θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα, με πολλές ευχάριστες εξελίξεις που θα έρθουν στο προσκήνιο. Όλα όσα καιρό τώρα σχεδίαζες επιτέλους αρχίζουν να πραγματοποιούνται. Η ηθική σου ικανοποίηση είναι μεγάλη και η διάθεσή σου είναι στα ύψη.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου αλλάζουν προς το καλύτερο. Θα αισθανθείς πιο οικεία από ποτέ με τον αγαπημένο σου και στο εξής θα συζητάς μαζί του καθετί που σε προβληματίζει. Έτσι ό, τι έχετε θα είναι πιο ισχυρό και αληθινό. Αν είσαι μόνος, η ημέρα ευνοεί νέες γνωριμίες, ενώ κάποια από αυτές ενδέχεται να εξελιχθεί σε κάτι παραπάνω.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έρθεις αντιμέτωπος με καθυστερήσεις στα σχέδιά σου. Μην πελαγώσεις. Με σωστή δουλειά και ήρεμη στάση όλα θα γίνουν. Τα οικονομικά σου είναι σε πολύ άσχημη φάση και θα είναι πολύ χειρότερα αν δεν βάλεις άμεσα φρένο σε αλόγιστες σπατάλες.

Ταύρος

Τα δεδομένα της τελευταίας περιόδου σε συνδυασμό με την πίεση και τη σύγχυση που σου έχουν προκαλέσει, σε έχουν βγάλει εντελώς έξω από τα νερά σου και σε έχουν οδηγήσει σε αδιέξοδο, λόγω βιαστικών και λανθασμένων κινήσεων. Σήμερα όμως θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να αναθεωρήσεις την τακτική σου. Με την στήριξη των κοντινών σου ανθρώπων και με πιο καθαρό μυαλό αυτή τη φορά θα βρεις τις σωστές λύσεις.

Αισθηματικές
Στην προσωπική σου ζωή τα πράγματα πάνε πολύ καλά και σήμερα ειδικά θα έρθεις πολύ κοντά με τον αγαπημένο σου. Συζητήστε για όσα σε απασχολούν και άσε την τρυφερότητά σου να βγει στην επιφάνεια. Αν δεν έχεις βρει ακόμη το ταίρι σου, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα να προσεγγίσεις με θάρρος αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα με τον Ερμή να κάνει την είσοδό του στο ζώδιο του Κριού και να σε ευνοεί, θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε κάθε εμπόδιο και δυσκολία που θα αντιμετωπίσεις. Ξέρεις ότι έχεις τι ικανότητες, οπότε πίστεψε στον εαυτό σου και μην το βάζεις κάτω με τίποτα. Προσοχή και πρόγραμμα θα χρειαστεί σε ζητήματα οικονομικού χαρακτήρα, καθώς θα είναι πολύ εύκολο να βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι

Το τελευταίο διάστημα νιώθεις πολύ πιεσμένος από το κλίμα που επικρατεί στη ζωή σου. Η αλήθεια είναι όμως ότι πνίγεσαι σε μια κουταλιά νερό, γιατί έχεις την τάση να μεγαλοποιείς τα πράγματα. Δες τις πραγματικές διαστάσεις των προβλημάτων και κινήσου ανάλογα. Έχε υπόψιν ότι με τον κυβερνήτη σου Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Κριό, οφείλεις να επιστρατεύσεις τη λογική και τη σοφία σου.

Αισθηματικές
Καλό θα ήταν να μαλακώσεις τη στάση σου προς τον σύντροφό σου και να λύσεις τα ζητήματά σας με ηρεμία. Έτσι θα καταφέρεις να αναβαθμίσεις τη σχέση σου. Αν από την άλλη είσαι αδέσμευτος, ορθό θα ήταν από μέρους σου να ξεκαθαρίσεις τι ζητάς και κατόπιν να επικεντρωθείς στην αναζήτησή του.

Επαγγελματικές
Τα πράγματα στον επαγγελματικό σου τομέα σημειώνουν βελτίωση, αλλά μην επαναπαύεσαι. Οργανώσου σωστά και μείνε συγκεντρωμένος για να μην χάνεις εύκολα τον έλεγχο. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε κρίσιμο σημείο και θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να ορθοποδήσεις.

Καρκίνος

Η νέα θέση του Ερμή στον Κριό θα σε φέρει αντιμέτωπο με προβληματικές και δύσκολες καταστάσεις. Θα ζοριστείς πολύ προκειμένου να τα βγάλεις πέρα. Φρόντιζε να δίνεις στον εαυτό σου τον χρόνο που χρειάζεται, ώστε να ξεκουράζεις το μυαλό σου και να γεμίζεις τις μπαταρίες σου. Δείξε υπομονή και μην το βάζεις κάτω, διότι σύντομα τα πράγματα θα πάρουν άλλη τροπή.

Αισθηματικές
Η σχέση σου σήμερα ευνοείται πολύ κι εσύ μπορείς να βοηθήσεις περισσότερο τα πράγματα αφήνοντας ελεύθερο τον εαυτό σου κι εκφράζοντας με ειλικρίνεια τα αισθήματά σου προς τον σύντροφό σου. Αν βέβαια είσαι αδέσμευτος, καλό θα ήταν να αποβάλλεις τη μιζέρια σου και να είσαι έτοιμος να υποδεχτείς κάτι πολύ όμορφο στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου θα μπορέσεις να αξιοποιήσεις νέες προοπτικές εξέλιξης. Μεγάλη προσοχή απαιτούν συνεργασίες που θα προκύψουν, καθώς αν τις χειριστείς σωστά θα αποκομίσεις πολλά πράγματα που θα εξασφαλίσουν το μέλλον σου και θα σου ανοίξουν νέες πόρτες. Οι οικονομικές εκκρεμότητες που έχεις σε αναμονή πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα, αλλιώς θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Λέων

Έως το τοπίο αλλά και η σκέψη σου ήταν πολύ θολά. Ένιωθες σα να βρίσκεσαι στο κενό και δεν ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς και τι να κάνεις.Σήμερα όμως με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Κριό, θα μπορέσεις επιτέλους να δεις καθαρά τα πράγματα και να τα κρίνεις εκ νέου. Έτσι, θα μπει μια σειρά στη ζωή σου και θα ξέρεις πού βαδίζεις.

Αισθηματικές
Η σημερινή Δευτέρα αναμένεται άκρως εποικοδομητική για τη σχέση σου. Θα δώσεις φως σε κάθε σκοτεινό σημείο που υπάρχει σε αυτήν και αυτό θα σε ανακουφίσει. Κι εσύ που είσαι αδέσμευτος όμως, θα έχεις την εύνοια των άστρων, με πολλές ενδιαφέρουσες γνωριμίες να τονώνουν την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου διανύει μια περίοδο ακμής και καλό θα ήταν να μην αφήσεις σχόλια τρίτων να σταθούν εμπόδιο σε αυτό. Η κρίση σου και το ένστικτό σου δε σε έχουν διαψεύσει, οπότε μείνε πιστός σε αυτά για να οδηγηθείς στον δρόμο της επιτυχίας. Τα οικονομικά σου πάλι έχουν πολλά σκαμπανεβάσματα, με παλιές εκκρεμότητες να έρχονται πάλι στο προσκήνιο και νέα έξοδα να προκύπτουν.

Παρθένος

Η σημερινή Δευτέραμε τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Κριό, σε βοηθάει να απαλλαγείς από την πίεση των τελευταίων ημερών και να προχωρήσεις πιο δυναμικά στην πραγμάτωση των στόχων σου. Θα ήταν προτιμότερο από εδώ και πέρα να ακολουθείς ένα πλάνο, ώστε να μην ξαναβρεθείς σε δύσκολες και αγχωτικές καταστάσεις. Στο χώρο τη εργασίας σου θα κυριαρχήσουν νεύρα και εντάσεις με τους συνεργάτες σου, αλλά αν φερθείς διπλωματικά θα αποφύγεις τα χειρότερα.

Αισθηματικές
Η προσωπική σου ζωή απαιτεί περισσότερη γαλήνη. Έχεις τη δυνατότητα να περνάς πολύ όμορφα με τον σύντροφό σου, αλλά εσύ προτιμάς να αναλώνεσαι σε συζητήσεις που αφορούν καθημερινά άγχη και δυσκολίες. Άλλαξε στάση, γιατί θα προκαλέσεις πολύ μεγάλη φθορά στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, αυτός που έχει κερδίσει το ενδιαφέρον σου θα σε πλησιάσει και όλα θα ανατραπούν στη ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα προτίμησε να ασχοληθείς με κάτι περισσότερο δημιουργικό και λιγότερο πρακτικό.Διοχέτευσε την ενέργειά σου σε μια νέα δραστηριότητα ή ένα χόμπι και δώσε μια μικρή παράταση σε αποφάσεις που πρέπει να πάρεις για σημαντικά ζητήματα, καθώς η τύχη σήμερα δεν είναι με το μέρος σου. Τα οικονομικά σου θα ανακάμψουν μέσα από προτάσεις που θα γίνουν και αυτό θα σε χαροποιήσει πολύ.

Ζυγός

Σήμερα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Κριό, θα κληθείς να αναλάβεις πολλές καινούργιες ευθύνες, γι’ αυτό προετοιμάσου. Να έχεις ένα πλάνο, βάσει του οποίου να τακτοποιείς κάθε δουλειά που έχει όταν πρέπει κα μπορείς. Αν έχεις ταυτόχρονα πολλά ανοιχτά μέτωπα δε θα τα βγάλεις πέρα, Μη διστάζεις να παίρνεις πρωτοβουλίες και να είσαι πάντα σίγουρος για τον εαυτό σου και τις επιλογές σου.

Αισθηματικές
Η σχέση σου απαιτεί περισσότερο χρόνο και αφοσίωση, ώστε να βελτιωθεί. Σήμερα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσεις τα πράγματα και να μπουν όλα σε μια τάξη για να μην βασανίζεσαι. Οτιδήποτε σε προβληματίζει να το συζητάς με τον άνθρωπό σου, γιατί η εσωστρέφεια δεν οδηγεί πουθενά. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, αναθεώρησε την στάση σου και δώσε περισσότερο χώρο σε αυτόν που αξίζει να έρθει πιο κοντά σου.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα χαρακτηρίζονται από αβεβαιότητα, ενώ πολλά προβλήματα επικοινωνίας με τα άτομα του εργασιακού σου χώρου θα σε δυσκολέψουν στην επίτευξη των στόχων σου. Τα οικονομικά σου επίσης είναι δύσκολα, αφού δυσκολεύεσαι να ισορροπήσεις τα πράγματα.Έχεις πολλά έξοδα και οφείλεις να οργανωθείς.

Σκορπιός

Η σημερινή ζωντάνια και αισιοδοξία που πηγάζουν από τη νέα θέση του Ερμή στο ζώδιο σου, σε οδηγούν σε λύσεις που θα σε βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις που σου προκαλούσαν άγχος. Έχεις τρομερή ενέργεια, αλλά δέχεσαι και τις θετικές επιρροές των πλανητικών όψεων, προκειμένου να ολοκληρώσεις με επιτυχία τους στόχου σου. Φρόντισε μόνο να μην κινηθείς επιπόλαια και βιαστικά και φέρεις τα αντίθετα αποτελέσματα.

Αισθηματικές
Έχεις αποστασιοποιηθεί αρκετά από το ταίρι σου το τελευταίο διάστημα. Δεν μιλάς ανοιχτά για τους λόγους που συμβαίνει αυτό και προκαλείς ανασφάλεια στον σύντροφό σου, την οποία εκδηλώνει με γκρίνια. Κάνε λοιπόν μια ειλικρινή συζήτηση για όσα σε απασχολούν, ώστε να μην βασανίζεται κανένας από τους δυο σας. Αν δεν έχεις βρει το άλλο σου μισό, βγες από το σπίτι σου και γίνε πιο ανοιχτός σε φλερτ.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου μπορεί να πάει πολύ καλά αν βάλεις ένα πρόγραμμα και διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις.Μην αφήνεις ποτέ πολλές δουλειές για τελευταία στιγμή. Τα οικονομικά σου απ’ την άλλη, δείχνουν να σημειώνουν μια σημαντική άνοδο καθώς θα βρεις του τρόπους που έψαχνες να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Τοξότης

Σήμερα δεν είσαι και στην καλύτερη φάση, όσον αφορά την ψυχολογία σου. Είσαι πολύ αρνητικός απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις και αυτό θα έχει άμεσο αντίκτυπο στα σχέδιά σου, αφού δεν έχεις την όρεξη να τα προχωρήσεις. Μην είσαι υπερβολικός και φρόντισε να βρεις γρήγορα τη χαμένη σου αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία, γιατί όσα έχεις πετύχει μέχρι τώρα θα πάνε στράφι.

Αισθηματικές
Σήμερα τα άστρα σε βοηθούν να περάσεις ένα όμορφο βράδυ με το ταίρι σου, γεμάτο ρομαντισμό. Σχεδιάστε μαζί κάτι που θα σας ευχαριστήσει και φροντίστε να ξεφύγετε από τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας. Αν είσαι αδέσμευτος, φόρα την καλή σου διάθεση, καθώς έχεις πολλές πιθανότητες να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, υπάρχουν προβλήματα που δε σε αφήνουν να χαλαρώσεις και να κοιτάξεις το μέλλον σου. Με τη βοήθεια όμως ατόμων που εμπιστεύεσαι, από το χώρο της δουλειάς σου, θα τα καταφέρεις. Τα οικονομικά που σε προβληματίζουν να βελτιωθούν αν κινείσαι πιο συντηρητικά στα έξοδά σου.

Αιγόκερως

Μπορεί να είσαι πιεσμένος από τα προβλήματά σου, αλλά σήμερα θα χρειαστεί να βρεις χρόνο να βοηθήσεις φιλικά πρόσωπα που σε έχουν ανάγκη. Όσο δύσκολο κι αν είναι, κάνε τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να τους στηρίξεις και να τους βγάλεις από αδιέξοδες καταστάσεις.

Αισθηματικές
Με τις αρνητικές επιρροές που δέχεσαι από τη νέα θέση του Ερμή στον Κριό σήμερα, θα υπάρχει έντονο πρόβλημα συνεννόησης με τον αγαπημένο σου. Πάρε τις αποστάσεις σου σήμερα και κράτα χαμηλούς τόνους, για να μην ειπωθούν πράγματα που θα μετανιώσετε αργότερα. Αν είσαι ελεύθερος, μην κλείνεσαι στο καβούκι σου και κυρίως μην μένεις με σταυρωμένα τα χέρια.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου ίσως να έχει κάποιες δυσκολίες σήμερα, αλλά με ηρεμία και αισιοδοξία θα τα λύσεις όλα. Τα οικονομικά σου χρειάζονται περισσότερη οργάνωση και μείωση περιττών εξόδων στο ελάχιστο.

Υδροχόος

Σήμερα με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Κριό, έρχονται δυσάρεστες ανατροπές που σου χαλούν τα σχέδια. Μην απογοητεύεσαι όμως, γιατί αν χειριστείς σωστά τα νέα δεδομένα και κάνεις έξυπνους ελιγμούς, θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος από όλη αυτή την αναστάτωση.

Αισθηματικές
Ο ερωτικός σου τομέας βελτιώνεται κι εσύ βοηθάς ακόμη περισσότερο, βρίσκοντας χρόνο και καλή διάθεση για να διοχετεύσεις στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος, ετοιμάσου σύντομα να βρεις αυτό που αναζητάς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου κινήσου απόλυτα συντηρητικά, αποφεύγοντας νέα ξεκινήματα. Βρίσκεσαι σε κρίσιμο σημείο, οπότε οι όποιες ανατρεπτικές αποφάσεις ίσως δεν έχουν την κατάληξη που θα ήθελες. Τα οικονομικά σου επίσης σε θέλουν πιο συνετό και προσγειωμένο, βάζοντας φρένο σε σπατάλες που σε παροτρύνει η Αφροδίτη στον Τοξότη να κάνεις.

Ιχθείς

Σήμερα θα δεις τα όνειρά σου να πραγματοποιούνται και σχέδια που προγραμμάτιζες από καιρό να υλοποιούνται με επιτυχία, έχοντας την εύνοια των πλανητικών όψεων. Άδραξε κάθε ευκαιρία που θα εμφανιστεί στο δρόμο σου και αποκόμισε τα μέγιστα. Αυτό θα σε ωφελήσει πολύ στο άμεσο μέλλον.

Αισθηματικές
Σήμερα είσαι στα πάνω σου και αυτό σε βοηθάει να έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου και κάνοντας πράγματα μαζί, να περάσετε αξέχαστα. Αν από την άλλη δεν έχεις βρει το έτερόν σου ήμισυ, άνοιξε την αγκαλιά σου και ετοιμάσου να υποδεχτείς τα καλύτερα.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου βρίσκονται σε πολύ καλό σημείο και θα προκύψουν πολλές ωφέλιμες προτάσεις, τις οποίες αν χειριστείς σωστά θα αποκομίσεις τα μέγιστα. Ακόμα και οικονομικά ζητήματα που κωλυσιεργούσαν επιτέλους δρομολογούνται και αυτό σε χαροποιεί και σε ανακουφίζει.