Ο "γυμνός οφθαλμός" παρουσιάζει την ταινία του Δημήτρη Αθανίτη

INVISIBLE 

Ο "γυμνός οφθαλμός" επιστρέφει με μια ακόμα εξαιρετική ταινία. Το βραβευμένο "Invisible" του Δημήτρη Αθανίτη, ίσως η κορυφαία ελληνική ταινία της χρονιάς, έρχεται για μια ειδική προβολή, την Τρίτη 21 Μαρτίου, στις 8 το βράδυ, στο Πάνθεον. 

Στις προβολές του "γυμνού οφθαλμού", τις ταινίες δεν θέλουμε απλά να τις βλέπουμε αλλά να τις ζούμε. Και ποιος άλλος θα μπορούσε να μας μεταφέρει καλύτερα τις σκέψεις και τις εικόνες, που κρύβονται πίσω από το "Invisible" εκτός από τον ίδιο τον σκηνοθέτη, τον Δημήτρη Αθανίτη, ο οποίος θα είναι εκεί για να παρουσιάσει και να συζητήσει μαζύ μας για την ταινία του. 

Ο Άρης είναι ένας μοναχικός 35άρης, χωρισμένος, που δουλεύει σε ένα εργοστάσιο. Όταν ξαφνικά απολύεται χωρίς καμιά προειδοποίηση, αποφασίζει να αποδώσει δικαιοσύνη ο ίδιος, καθώς νιώθει θύμα μιας ακραίας αδικίας. Όμως ο Άρης δεν είναι μόνος του. Έχει μαζύ του και τον εξάχρονο γιο του.

Το ταξίδι του Invisible στις αίθουσες ξεκίνησε το Νοέμβριο του 2016. Με 17 εβδομάδες στην Αθήνα και προβολές σε ακόμη 20 πόλεις, ο "Αόρατος" με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Στάνκογλου σε μια ερμηνεία καριέρας, κάνει ένα μεγάλο ταξίδι σε όλη την Ελλάδα με εξαιρετική ανταπόκριση του κοινού και θερμές συζητήσεις να ακολουθούν τις sold out προβολές.

Το "Invisible" έχει ιδιαίτερη επιτυχία και εκτός Ελλάδος με 10 διεθνή Βραβεία και συμμετοχή σε πάνω απο 20 φεστιβάλ σε όλο τον κόσμο, από τη Σαγκάη και το Σίδνευ, μέχρι το Λος Άντζελες και το Σικάγο.

Πρωταγωνιστούν
Γιάννης Στάνκογλου, Κόρα Καρβούνη, Μενέλαος Χαζαράκης, Νικολίτσα Ντρίζη, Κώστας Ξυκομηνός, Ευα Στυλάντερ, Βιργινία Ταμπαροπούλου και ο μικρός Χρήστος Μπενέτσης.

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αθανίτης
Σενάριο: Δημήτρης Αθανίτης, Γιώργος Μακρής
Παραγωγοί: Δ. Αθανίτης, Πάνος Παπαδόπουλος
Φωτογραφία: Γιάννης Φώτου
Σκηνικά Κοστούμια: Στέλλα Κάλτσου
Μοντάζ: Σταμάτης Μαγουλάς
Μουσική: Papercut, Bizet

Τρίτη 21 Μαρτίου 2017, 20:00
Πάνθεον | Γούναρη 34, Πάτρα
Γενική είσοδος: 5 ευρώ

Διοργάνωση προβολής στην Πάτρα: Γυμνός Οφθαλμός


INVISIBLE του ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΘΑΝΙΤΗ TRAILER NEW STAR