Είναι ένα θέμα που έχει συζητηθεί ανάμεσα στους fans της dance μουσικής που τους αρέσει η house, η progressive, η techno, η trance, η drum and bass και όλα τα είδη που υπάρχουν στον χώρο της ηλεκτρονικής μουσικής.

Στις μέρες του Καρναβαλιού, κατέβηκαν στην Πάτρα ορισμένοι από τους καλύτερους μουσικούς παραγωγούς, της Αθήνας και όχι μόνο, προσκεκλημένοι διαφόρων πάρτι που έγιναν στην αχαϊκή πρωτεύουσα, όσα δεν γίνονται στην πόλη τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου.

Το σημαντικό και αυτό θα πρέπει να επισημάνουμε, είναι ότι όλα αυτά τα events και τα πάρτι που έλαβαν χώρα στην Πάτρα τις μέρες του καρναβαλιού, γνώρισαν μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο, όχι μόνο από τους Αθηναίους και γενικότερα από τους επισκέπτες, αλλά και από τους Πατρινούς που δεν έχουν την δυνατότητα να απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους μουσικές, κατά τις υπόλοιπες περιόδους του έτους.

Στην Πάτρα, βλέπετε, βασιλιάς της διασκέδασης, παραμένουν οι ελληνικές βραδιές, τα τουμπερλέκια, με τα σουξέ των λαϊκών και pop τραγουδιστών να παίζονται κατά κόρον.

Ωστόσο, το γεγονός ότι σε όλα αυτά τα dance πάρτι της ηλεκτρονικής μουσικής, έγινε χαμός και επικράτησε το αδιαχώρητο, δείχνει ότι η Πάτρα θα μπορούσε να χωρέσει περισσότερα events του είδους, αφού οι Πατρινοί και οι νέοι που μένουν εδώ, έχουν την διάθεση να τα αγκαλιάσουν.

Οι χώροι που υπάρχουν, άλλωστε, στην Πάτρα για να ακούσει κανείς μία άλλη πρόταση, μία άλλη μορφή εναλλακτικής διασκέδασης, πέρα από τα λαϊκά κομμάτια και τις ελληνικές βραδιές είναι μετρημένοι, αλλά καλοί.

Είναι χώροι που μπορούν να φιλοξενήσουν σημαντικά project και μουσικές παραγωγές, σε events και πάρτι, ικανοποιώντας την διάθεση ενός δυναμικού κοινού που υπάρχουν βραδιές που δεν έχει να πάει κάπου να διασκεδάσει και να ακούσει την μουσική που του αρέσει.

Και αυτό γιατί τα events αυτού τους είδους που γίνονται στην Πάτρα είναι λίγα…