Ποιος είπε ότι η Πάτρα τις μέρες του καρναβαλιού βρέθηκε μόνο στο επίκεντρο της Ελλάδας;

Βρέθηκε στο επίκεντρο όλου του κόσμου, αφού το καρναβάλι της έχει γίνει πλέον ξακουστό σε όλη την υφήλιο, με χιλιάδες νέους να έχουν ακούσει την τρέλα και το κλίμα που επικρατεί στην πόλη αυτές τις μέρες και να ψάχνουν τρόπος για να έρθουν στην αχαϊκή πρωτεύουσα.  

Οι Βούλγαροι επισκέπτες, για παράδειγμα, έκαναν απόβαση στο Πατρινό Καρναβάλι, μένοντας σε  διαμερίσματα φίλων τους που τους φιλοξένησαν  για τις μέρες που ήρθαν στην Πάτρα. Μάλιστα, κατέγραψαν σε μορφή φιλμ τα δρώμενα του καρναβαλιού και τα όσα γίνονταν αυτές τις μέρες στην Πάτρα.

Οι Βούλγαροι  τρελάθηκαν με τα όσα είδαν, κρίνοντας από την περιγραφή των όσων λένε στο βίντεο, ζώντας από κοντά το απόγειο της διασκέδασης και του γλεντιού.

Ο Vladislav Lakov που έχει το δικό του κανάλι στο Youtube και όπως φαίνεται του αρέσει να ταξιδεύει μαζί με την παρέα του, σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης που προχωρούν σε διάφορα events, πάρτι και κοσμικά γεγονότα, ήρθε στην Πάτρα τις μέρες του Πατρινού Καρναβαλιού και κατέγραψε καρέ – καρέ στιγμές από την μεγάλη αυτή γιορτή, όπου ο κόσμος χόρευε όλη μέρα και όλη νύχτα στους δρόμους.

Το βίντεο που ακολουθεί αποτελεί την δικιά του καταγραφή για το Πατρινό Καρναβάλι. Προσοχή: Το βίντεο ανεβάζει ρυθμούς μετά το 4o λεπτό, όταν προχωρά σε κοντινά και μακρινά πλάνα των καρναβαλιστών, αλλά και καλύπτοντας, με το drone από ψηλά την καρναβαλική Πάτρα. Υπέροχο με λίγα λόγια...

Δείτε το:


Patras Carnival 2017 vlog thingy