3 ημέρες - 3 ζευγάρια - 1 Φεστιβάλ γεμάτο εκπλήξεις 

Το 5ο Tango Festival Patras θα πραγματοποιηθεί από 17 έως 19 Μαρτίου στην πόλη μας και αναμένεται να χαρίσει όμορφες στιγμές σε όσους το παρακολουθήσουν.

Είναι σίγουρα πολύ διαφορετικό και ξεχωριστό μιας και διοργανώνεται από μια ομάδα που μόνο επιτυχημένα shows, τεχνικές και ήθος έχουν να επιδείξουν στα χρόνια ενασχόλησής τους με το Tango. Είναι η ομάδα του Tango Farol.

Αυτή τη φορά το φεστιβάλ, θα πραγματοποιηθεί σε ένα μοναδικό και ξεχωριστό χώρο με ξύλινο πάτωμα που δημιουργήθηκε με μεγάλη επιμέλεια και προσοχή για τις ανάγκες αυτού του τόσο ιδιαίτερου χορού, ενώ ταυτόχρονα είναι και ένας χώρος ικανός να φιλοξενήσει με αξιοπιστία φεστιβάλ και βραδιές show, όπως αυτές.


Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε μαθήματα, άλλα και βραδιές επίδειξης show από επιτυχημένους και κορυφαίους στο είδος τους χορευτές.

Δείτε το πρόγραμμα και κλείστε το πακέτο που σας ενδιαφέρει. Μη ξεχάσετε να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις σας για τα shows. Ο κόσμος του tango είναι μοναδικός. Μην χάσετε ένα φεστιβάλ που, ανοίγει μία μεγάλη αγκαλιά για να σας παρασύρει στη μαγεία του τάνγκο!

Τιμές Milongas στην είσοδο:

Παρασκευή: 8€ 
Σάββατο: 12€ 
Κυριακή: 2€ 

• Όλα τα μαθήματα και οι βραδιές θα πραγματοποιηθούν στη σχολή Tango Farol (Πάροδος Θερμοπυλών 1&Ν.Ε.Ο), Πάτρα.
• Προσκλήσεις μπορείτε να προμηθευτείτε από την σχολή 
• Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6974270114 – 6978040104