Το κοινό στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ άρχισε να την χειροκροτά και αυτή σε μια επίδειξη θεατρικότητας σηκώθηκε όρθια, έκανε μια βαθιά υπόκλιση και έκανε πως αποχωρεί από το στούντιο.

Σε μια επίδειξη ειλικρίνειας προχώρησε η Κέιτ Μπλάνσετ όταν σε ερώτηση για το πού βρίσκεται η ηθική της πυξίδα απάντησε χωρίς να το σκεφτεί δεύτερη φορά «στο αιδοίο μου».

Η διάσημη ηθοποιός έδωσε την απάντηση αυτή στην εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ όταν ο παρουσιαστής με αφορμή το έργο Το Δώρο του Άντον Τσέχοφ στο οποίο πρωταγωνιστεί της ζήτησε να τοποθετηθεί για το πού βρίσκεται η ηθική πυξίδα και πού η ευγένεια σε αυτόν τον βίαιο κόσμο.

«Βρίσκονται στο αιδοίο μου» απάντησε ορθά κοφτά η βραβευμένη με δύο Όσκαρ ηθοποιός με τον παρουσιαστή να την κοιτα εμβρόντητος.

Εντούτοις δεν ήταν ίδια η αντιμετώπιση του κοινού το οποίο άρχισε να χειροκροτά την Μπλάνσετ, η οποία σε μια επίδειξη θεατρικότητας σηκώθηκε όρθια, έκανε μια βαθιά υπόκλιση και έκανε πως αποχωρεί από το στούντιο.

Η Μπλάνσετ, η οποία είναι γνωστή πολέμιος του Ντόναλντ Τραμπ, είναι γνωστή για τις -ορισμένες φορές- ωμές τοποθετήσεις της όπως αυτή το 2014 όταν αποδεχόμενη το Όσκαρ είχε επικρίνει την τάση του Χόλιγουντ προς τον σεξισμό και την τάση του να δίνει σε γυναίκες τους πρώτους ρόλους επειδή «φέρνουν χρήματα».


Cate Blanchett Explains Where Her Moral Compass Lies. Anatomically.