Νεφώσεις με παροδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες από την αρχή της ημέρας στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα και τα νησιά του Αιγαίου και μετά το μεσημέρι και στα δυτικά τμήματα περιμένουμε την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017. Τα φαινόμενα στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο και μετά το μεσημέρι σε περιοχές της Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας και το βράδυ της Κεντρικής Στερεάς θα είναι κατά τόπους ισχυρά, ενώ χιονοπτώσεις προβλέπονται στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 12 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 14 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 9 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 5 έως 14 βαθμούς), 12 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 11 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το Νοτιοανατολικό Αιγαίο όπου θα πνέουν άνεμοι νοτιοανατολικών διευθύνσεων ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά και πρόσκαιρα από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν σε ισχυρούς έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Ιόνιο θυελλώδεις 8 μποφόρ.

Νεφώσεις βαθμιαία αυξημένες με τοπικές βροχές από το απόγευμα και τη νύκτα σποραδικές καταιγίδες περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 14 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία από το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς μέτριους έως ισχυρούς 5-6 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και αργά το βράδυ από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ.