Και η νέα μόδα λέει κάνε vlog. E, αφού το επιτάσσει η μόδα κάτι θα ξέρει! Ντύνομαι, παίρνω το κινητό μου, βάζω στην τσάντα το σελφοκόνταρο και βγαίνω. Στέκομαι εκεί που θέλω και λέω τα δικά μου. Άρα, vlog στην ουσία είναι ένα βίντεο, στο οποίο λέω όλα όσα θα μπορούσα να γράψω στο blog μου. Είναι πιο άμεσο, πιο γρήγορο και πολύ διασκεδαστικό. Κρύβει όμως, μία παγίδα. Στον προφορικό λόγο καμιά φορά η γλώσσα μου μπερδεύεται και πετάει κάτι μαργαριτάρια, που δε θα έπρεπε ποτέ να τα πει. Σιγά μη σκάσω!


Σας περιμένω λοιπόν, την Τετάρτη 15 Μαρτίου και ώρα 17:00-20:00 στο θέατρο Act για να μοιραστώ μαζί σας τα μυστικά της τέχνης και της τεχνικής της Δημιουργικής Γραφής. Πιο συγκεκριμένα, θα δώσω απαντήσεις σε ερωτήματα όπως: Τι είναι η δημιουργικότητα, γιατί πρέπει να αξιοποιούμε τις εμπειρίες μας, ποια είναι η διαδικασία για να γράψουμε μία ιστορία και πότε μια ιστορία μας θεωρείται καλή, κ.α. Παράλληλα, θα διδάξω την τεχνική της συγγραφής διηγήματος.

Πρόκειται για ένα Βιωματικό Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής με θέμα "Μια ντουζίνα γκαντεμιές". Γιατί όταν η γκαντεμιά πάει σύννεφο κάτι πρέπει να κάνουμε για να τη διώξουμε.

Πληροφορίες

Τόπος διεξαγωγής εργαστηρίου: Act Theater Patras

Διεύθυνση:  Πάτρα, Σκάλες Γεροκωστοπούλου 65

Πληροφορίες: 694 222 69 70 (Ελένη Γκόρα)

Ημερομηνία: 15-03-2017

Κόστος Συμμετοχής: γενική είσοδος 10 ευρώ και 5 ευρώ για φοιτητές και ανέργους

Εκπαιδεύτρια-Εμψυχώτρια: Ελένη Γκόρα, Φιλόλογος-Συγγραφέας ΜΑ (MasterofArts) στη Δημιουργική Γραφή.

+Θα δοθεί και βεβαίωση παρακολούθησης.

Πρόσκληση στο Facebook: https://www.facebook.com/events/1787732738214348/