Η Φοιτητική Ένωση Κυπρίων Πάτρας σας προσκαλεί στην παραδοσιακή κυπριακή βραδιά που διοργανώνει για πρώτη φορά με το γνωστό μουσικό κυπριακό σχήμα ΑΝΤΑΜΑ την Κυριακή 12/03 στις 9.00μμ στο γνωστό ρεμπετάδικο ΖΑΪΡΑ (Τέρμα Σαχτούρη και Όθωνος Αμαλίας)

Σας περιμένουμε να περάσουμε μια αξέχαστη βραδιά με πλούσιο φαγοπότι , παρέα με την παράδοση μας!

* ΤΙΜΗ: 13€ με ποικιλία ανά 2 άτομα και απεριόριστο ποτό (κρασί, ούζο) !!!

* Πληροφορίες / Κρατήσεις: Βασίλης Μαυρόγιαννος· 694 358 9127
  Φλώρος Παρπούνας· 694 063 8232

Το μουσικό σχήμα ΑΝΤΑΜΑ έχει ιστορία μόνο 6 χρόνων και έδρα τη Λεμεσό της Κύπρου. Ασχολείται με τη μελέτη  και απόδοση της Κυπριακής παραδοσιακής μουσικής και έχει παρουσιαστεί σε μια πλειάδα συναυλιών τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.

Αποτελείται από τους  Άννα Αριστείδου φωνή-κρουστά και Νικόλα Βρυώνη φωνή-βιολί, Γρηγόρη Ιωάννου φωνή-λαούτο. Τα μέλη του, έχοντας στη φαρέτρα τους πολυσυλλεκτικές μουσικές διαδρομές με ευρύ φάσμα μουσικών εμπειριών, έχουν κοινό άξονα αναζήτησης τη μελέτη, την έρευνα, την εκτέλεση και απόδοση της παραδοσιακής μουσικής της Κύπρου.

Από ιδρύσεώς του το σχήμα εμφανίζεται σε εκδηλώσεις πανηγυρικού χαρακτήρα, λαϊκά δρώμενα, φεστιβάλ σε όλη την Κύπρο και στο εξωτερικό (Αγγλία-Ελλάδα-Η.Π.Α–Ιταλία-Ισραήλ).

Παράλληλα παρουσιάζεται κατά καιρούς σε τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές εκπομπές όπως, «H Κύπρος κοντά σας» στο ΡΙΚ 1, «Biz Εμείς» στο ΡΙΚ2, «Κυριακή στο χωριό» στην ΕΡΤ3, «Through your eyes», στο TV France International, «Το αλάτι της γης» στην ΝΕΡΙΤ. Πρόσθετα έχει συνεργαστεί με κορυφαίους εκπροσώπους του κυπριακού τραγουδιού, τον Μιχάλη Ττερλικκά και τον Χρίστο Σίκκη.