«Πινγκ - πονγκ» ανακοινώσεων μεταξύ τον Εμπορικού Συλλόγου και του Δήμου Πατρέων, με φόντο το Πατρινό Καρναβάλι.

Σε νέα ανακοίνωσή του ο Εμπορικός Σύλλογος επανέρχεται στο θέμα και απαντά στις δηλώσεις του Προέδρου της ΚΕΔΠΑ, Νίκου Χρυσοβιτσιάνου ως εξής: «Λυπούμαστε γιατί επανερχόμαστε να απαντήσουμε εκ νέου στον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας, κ. Χρυσοβιτσιάνο.

Η παραδοχή από τον ίδιο και μόνο ότι συζητήσαμε για εκδηλώσεις του ΕΕΣΠ και παρέλαβε το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων, είναι ομολογία. Δεν απαντά όμως στα ερωτήματα που θέσαμε:

1. Ενημερώθηκε την Τσικνοπέμπτη 16/2/2017, για τις εκδηλώσεις του ΕΕΣΠ από τον Γενικό Γραμματέα του Συλλόγου;

2. Παραδέχεται ότι τη Δευτέρα 20/2/2017 παρέλαβε στα γραφεία του Συλλόγου το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων και υποσχέθηκε ότι θα είναι παρών στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε την ίδια ημέρα στις 12.00, που για δικούς του λόγους αθέτησε.

3. Πώς είναι δυνατόν πέρυσι να γίνουν οι εκδηλώσεις και οι βραβεύσεις με τη συμβολή της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας και φέτος όχι; Προς τί λοιπόν οι συναντήσεις και η κατάθεση του προγράμματος;

Αντιλαμβανόμαστε τον φόρτο εργασίας και πιστεύουμε ότι ο λόγος είναι μόνο αυτός. Τέλος, μια πρόταση για του χρόνου: Συνάντηση με πρωτοβουλία της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι Πάτρας, στις αρχές του Σεπτεμβρίου 2017 με όλους τους φορείς που έχουν ενδιαφέρον για το καρναβάλι ώστε να συζητήσουμε έγκαιρα για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων, κάθε φορέας να καταθέσει τις προτάσεις του και θα κριθούμε στο χειροκρότημα».