Το Λύκειον των Ελληνίδων Πατρών συνεργάζεται με το Κέντρο Δωρεάς Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών(ΚΕΔΜΟΠ), σας καλούν να γίνετε δότες μυελού των οστών δίνοντας δεύτερη ευκαιρία για ζωή σε νεαρή Πατρινή κοπέλα.
Σας προσκαλούμε την ΤΕΤΑΡΤΗ 15/03/2017, από τις 6.00μ.μ στους χώρους του Λυκείου των Ελληνίδων Πατρών, Σατωβριάνδου 32, να ενημερωθείτε για το Μυελό των Οστών και να γίνετε δότες δίνοντας δείγμα (σάλιο).
Η ενημέρωση θα γίνει από τον κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΣΠΥΡΙΔΩΝΙΔΗ Διευθυντή μονάδας μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών Π.Γ.Ν.Π. και την υπεύθυνη του ΚΕΔΜΟΠ κ. Καίτη Τσαουσίδου.
Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Πατρών με τις ευλογίες του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.