Οι παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού τα είχαν όλα φέτος! Είχαν χρώμα, φαντασία, νιάτα, ομορφιά, ερωτισμό και κέφι…

Μα πάνω από όλα είχαν χορό! Πολύ χορό, με τους χιλιάδες καρναβαλιστές των πληρωμάτων να μην σταματούν να χορεύουν, δίνοντας με την διάθεση και το κέφι που έδειξαν, την πραγματική διάσταση του Καρναβαλιού που δεν είναι άλλη από αυτη της διασκέδασης, του γλεντιού και της χαράς.

Μέσα από τις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού, τον χείμαρρο που ξέσπασε για ένα διήμερο στο κέντρο της Πάτρας και παρέσυρε ότι βρήκε στο πέρασμά του, βγήκαν χιλιάδες καρέ, εκατοντάδες πλάνα, δεκάδες λήψεις από την κάμερα και τον φωτογραφικό φακό.

Όλα αυτά σε μία προσπάθεια καταγραφής των πληρωμάτων που πέρασαν σαν οπτασία από μπροστά μας. Είναι σίγουρο ότι αν τα συνέθετε αυτά κανείς θα δημιουργούσε ένα απέραντο πολύχρωμο παζλ που κάθε κομμάτι του θα είχε τον δικό του ρόλο, την δική του ομορφιά στο… κάδρο του φετινού Πατρινού Καρναβαλιού.

Ο Karan Bro που ήταν στην καρδιά των παρελάσεων και τις δύο μέρες, δεν έφτιαξε ένα παζλ, έφτιαξε όμως ένα βίντεο που συνθέτει μέσα σε περίπου τρία λεπτά τα highlights του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ένα βίντεο που το παραχώρησε στο patrasevents.gr. Δείτε το, αξίζει!


Patras Carnival Highlights 2017 Cinematic Video By KaranBro