Εκεί που ψαχνόμασταν για έξοδο το Σαββατόβραδο (είχαμε ανοίξει και τα Social για καμιά ιδέα) να σου, μπροστά μας, μία ανάρτηση από Teatro... είχε λέει, Passepartout, εννοείται live και εννοείται με την ίδια αστείρευτη ενέργεια... Δε χάσαμε και πολύ χρόνο, η παρέα ήταν μέσα από την αρχή και πήραμε να κλείσουμε τη θέση μας, γιατί, όπου Teatro και Passepartout... ο απόλυτος χαμός!

Βάλαμε λοιπόν τα ''καλά'' μας, δηλαδή, τη διάθεση και το χαμόγελό μας και πήγαμε να περάσουμε καλά, στο αγαπημένο μας μαγαζί με την αγαπημένη μας μπάντα! Και περάσαμε... υπέροχα!


Swing, rock'n'roll, balkan, disco, pop, latin, παλιές και νέες διασκευές, πλημμύρισαν το Teatro και έδωσαν ένα ethnic και εξωτικό χρώμα στη βραδιά μας. Αυτή η ακουστική μπάντα, καταφέρνει κάθε φορά να κερδίζει τις εντυπώσεις, ενώ η μαγευτική φωνή της Φανής, μαγνητίζει κάθε άνθρωπο που την ακούει. Οι Passepartout έχουν, από την πρώτη στιγμή της εμφάνισής τους, μία άριστη επικοινωνία με το κοινό και κάθε εμφάνισή τους, μετατρέπεται σε ένα τεράστιο πάρτυ!

Από την άλλη μεριά, έκανε και το Teatro ό,τι καλύτερο και μας περιποιήθηκε... άψογα!

Το προσωπικό ήταν πάντα πρόθυμο και εξυπηρετικό, ενώ η βραδιά ήταν ειδυλλιακή και ιδανική για έξοδο σε ένα τέτοιο μαγαζί, που βρίσκεται ψηλά και κάνει το μάτι σου να χαθεί αγναντεύοντας τη θάλασσα!

Εύγε!