Αναλυτικές προβλέψεις σύμφωνα με το tlife για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Η αυξημένη σου ενέργεια σήμερα θα σε βοηθήσει κατά πολύ να φέρεις σε πέρας τις επιδιώξεις σου, όπως ακριβώς σχεδίαζες. Αυτό με τη σειρά του θα σε κάνει να χαλαρώσεις και να νιώσεις ένα αίσθημα ικανοποίησης. Κράτησε αυτές τις ισορροπίες και φρόντισε να παραμένεις ψύχραιμος σε όποιο πρόβλημα προκύψει στο εξής.

Αισθηματικές
Η μυστικοπάθεια απέναντι στον σύντροφό σου δεν ωφελεί καθόλου τη σχέση σας. Μην κρατάς πράγματα που πρέπει να γνωρίζει μέσα σου. Αν είσαι μόνος, καλείσαι να επικοινωνήσεις επιτέλους χωρίς ανόητους δισταγμούς και φόβους με τον έξω κόσμο! 

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό τομέα τα πράγματα κυλάνε μια χαρά. Ενδέχεται να υπάρξουν προσωρινές διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τους συναδέλφους σου. Τα οικονομικά σου πρέπει λίγο να τα δεις με περισσότερη υπευθυνότητα και να διευθετήσεις ανειλημμένες υποχρεώσεις.

Ταύρος

Άλλαξε τη στάση σου και δες με λιγότερο αρνητική ματιά τις εξελίξεις. Μόνο με αισιοδοξία τα βρεθούν οι πολυπόθητες λύσεις στα προβλήματά σου. Τα νέα δεδομένα σε αναγκάζουν να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα. Σήμερα είναι η κατάλληλη μέρα για κάτι τέτοιο, καθώς θα επικρατήσει η ορθή λογική και ο ρεαλισμός.

Αισθηματικές
Σήμερα πολλές προοπτικές βελτίωσης για την σχέση σου θα έρθουν στο προσκήνιο. Αξιοποίησέ τες στο μέγιστο βαθμό. Με τις θετικές επιρροές της κυβερνήτης σου Αφροδίτη από τον Κριό θα επανέλθεις στην ενεργό δράση όσον αφορά τα ερωτικά σου. Αν είσαι μόνος ακόμη, η ημέρα προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να βρεις άμεσα τον έρωτά σου. Βγες έξω, διασκέδασε και όλα θα γίνουν. 

Επαγγελματικές
Στον χώρο της εργασίας σου υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα κι εσύ είσαι ιδιαίτερα ανυπόμονος να υλοποιηθούν οι στόχοι σου. Μείνε ψύχραιμος και με τους σωστούς ελιγμούς, όσο ακατόρθωτο κι αν σου φαίνεται τώρα, θα τα καταφέρεις όλα όπως ακριβώς σχεδιάζεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν ιδιαίτερα, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις έχουν αυξηθεί. Βρες τρόπους για επιπλέον εισοδήματα.

Δίδυμοι

Με την Σελήνη να κινείται στο ζώδιο σου , θα ενδυναμωθεί η αυτοπεποίθησή σου και θα συναναστραφείς με άκρως αξιόλογα και σημαντικά άτομα. Αυτό θα σε ωφελήσει σημαντικά, αφενός σε κοινωνικό και αφετέρου σε επαγγελματικό επίπεδο, ανοίγοντας νέες πόρτες για το μέλλον της δουλειάς σου.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση μοιάζουν να ακροβατούν σε ένα σκοινί. Μην εντείνεις περισσότερο την κατάσταση με την απόλυτη στάση και την ξεροκεφαλιά σου. Δέξου τα πιθανά λάθη σου και μέσα από ώριμες και διεξοδικές συζητήσεις με τον σύντροφό σου βρείτε την χρυσή τομή, ώστε να είστε και οι δύο ικανοποιημένοι. Αν είσαι αδέσμευτος, σταμάτα να ζαλίζεις τους γύρω σου με τα ερωτικά σου. Το σωστό θα ήταν να καθίσεις να σκεφτείς τι ακριβώς θες και να φερθείς ανάλογα.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από την θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στους Ιχθείς οι προτάσεις που θα δεχτείς θα είναι πολλές και συμφέρουσες. Φρόντισε μόνο να τις αξιοποιήσεις σωστά, ώστε να σου επιφέρουν τα επιθυμητά αποτελέσματα. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι πιεστικά με ανοίγματα που προέκυψαν και δεν υπολόγιζες.

Καρκίνος

Η σημερινή ημέρα απαιτεί μεγάλη προσοχή στις κινήσεις σου. Θα έρθουν νέα προβλήματα στο φως κι εσύ θα πρέπει να είσαι σε εγρήγορση για να μην χάσεις τον έλεγχο. Βεβιασμένες και απρόσεκτες κινήσεις θα οδηγήσουν σε μη αναστρέψιμα αποτελέσματα. Απρόσμενες ειδήσεις θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό και θα σε κάνουν να χάσεις τη γη κάτω απ’ τα πόδια σου. Αντέδρασε όσο πιο ψύχραιμα μπορείς για να μην αποσυντονιστείς και ξεφύγουν οι καταστάσεις από τα χέρια σου.

Αισθηματικές
Τα προβλήματά σου είναι αρκετά, αλλά αν τα αφήσεις να επηρεάσουν τη σχέση σου θα έχεις αυτόματα άλλο ένα. Δε θες σε καμία περίπτωση την γκρίνια του συντρόφου σου επειδή τον παραμελείς. Αν παραμένεις αδέσμευτος, η Αφροδίτη που παραμένει στον Κριό θα σε ευνοήσει να βρεις το ταίρι σου, αν βέβαια κι εσύ επιστρατεύσεις κι εμπιστευθείς τη διαίσθησή σου. 

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου, κράτα μια επιφύλαξη για τις επερχόμενες συμφωνίες και μελέτησε τες προσεκτικά πριν προβείς σε αποφάσεις. Στα οικονομικά σου προκύπτουν νέα έξοδα. Θα τα καλύψεις, αρκεί να περιορίσεις άσκοπες σπατάλες.

Λέων

Άλυτες υποθέσεις του παρελθόντος σου χτυπούν ξανά την πόρτα, και με την τάση σου να παραμένεις άπραγος, αυτές θα διαιωνίζονται. Αναγνώρισε τη σοβαρότητα των προβλημάτων και φέρσου ανάλογα. Οι περιστάσεις απαιτούν άμεσες αποτελεσματικές αλλά και προσεκτικές κινήσεις. Φρόντισε να αποφεύγεις τις ακρότητες και μην αφήσεις σε καμία περίπτωση τον εκνευρισμό σου να σε οδηγήσει σε λάθος μονοπάτια.

Αισθηματικές
Τα πράγματα στη σχέση σου φαίνεται να εξομαλύνονται. Φρόντισε λοιπόν τώρα που το κλίμα είναι θετικό, να μην επιβαρύνεις τον αγαπημένο σου με τις σκοτούρες σου. Κάντε μαζί ό, τι σας ευχαριστεί για να ξεφύγετε από τις προβληματικές καταστάσεις της καθημερινότητας. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα που η Σελήνη κινείται στους Διδύμους, θα γίνεις άμεσα συμπαθής στους γύρω σου. Επομένως, μην αφήνεις το χρόνο να περνά άσκοπα, βρίσκοντάς σε κλεισμένο στο σπίτι σου. 

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αναδεικνύονται ευκαιρίες και προοπτικές, ενώ σημαντικές συζητήσεις θα λάβουν χώρα που αφορούν το μέλλον σου. Έχε τα μάτια σου ανοιχτά κι εκμεταλλεύσου, οτιδήποτε μπορεί να σε ωφελήσει, στο έπακρο. Τα οικονομικά έξοδα συνεχίζονται και παλεύεις να τα σταθεροποιήσεις. Εκμεταλλεύσου προτάσεις και ευκαιρίες να αυξήσεις το εισόδημά σου.

Παρθένος

Η ημέρα θα κυλήσει ευχάριστα με την ζωντάνια σου να είναι στα ύψη. Με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους, πάρε τις καταστάσεις στα χέρια σου και απαλλάξου οριστικά από ενοχλητικές καταστάσεις. Όλα αυτά φυσικά με ηρεμία και ωριμότητα από μέρους σου. Αν τυχόν κάπου στην πορεία δυσκολευτείς πολύ, μη διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια από κοντινά σου πρόσωπα. Αναμένεται η έναρξη νέου κύκλου γνωριμιών, από τις οποίες θα προσκομίσεις ευχάριστες εμπειρίες.

Αισθηματικές
Άφησε μακριά από τη σχέση σου προβλήματα της καθημερινότητάς σου και αφοσιωθείτε ο ένας στα θέλω του άλλου. Αν είσαι αδέσμευτος, μια γνωριμία σήμερα θα εξελιχθεί καλά και ενδεχομένως καταλήξει σε σχέση. Αρκεί να μιλήσετε ξεκάθαρα για τα αισθήματα και τα θέλω σας. 

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου φρόντισε να αξιοποιήσεις αδρανείς προοπτικές και τα πράγματα θα βελτιωθούν ακόμη περισσότερο. Τα οικονομικά σου δεν έχουν ανακάμψει ακόμη, στενεύοντας τις δυνατότητες για έξοδα.

Ζυγός

Τα δεδομένα αλλάζουν και καλά θα κάνεις να μείνεις ανεπηρέαστος, γιατί θα βγεις εκτός πραγματικότητας. Να είσαι σε εγρήγορση για να μην σε βρουν οι καταστάσεις αδρανή. Δέξου τα πράγματα όπως έρχονται, γιατί οι όποιες προσπάθειες αλλαγής τους θα επιδεινώσουν πολύ το κλίμα στη ζωή σου. Βρες χρόνο μέσα σε όλα αυτά να περάσεις ένα ευχάριστο βράδυ κοντά με άτομα που αγαπάς και σε ευχαριστεί η συντροφιά τους. Το έχεις ανάγκη!

Αισθηματικές
Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους και να σε επηρεάζει ευχάριστα, είναι θετικό για όσους είστε είτε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι. Θα μπορέσετε να αναθερμάνετε το κλίμα στη σχέση σας και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας αντίστοιχα, με άτομα που θα σας ενθουσιάσουν. 

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου παρουσιάσουν μια πολυπόθητη σταθερότητα. Τόλμησε σήμερα να κάνεις θαρραλέες κινήσεις και να ρισκάρεις, γιατί θα ωφεληθείς ιδιαιτέρως στο άμεσο μέλλον. Τα οικονομικά σου βρίσκονται σε δυσμένεια, μη επιτρέποντας ανοίγματα και έξοδα εκτός πλάνου.

Σκορπιός

Η αυξημένη σου αυτοπεποίθηση σήμερα σε ευνοεί να λύσεις εκκρεμείς υποθέσεις από κάθε τομέα της ζωή σου. Νιώθεις σίγουρος για τον εαυτό σου και αυτό σε βοηθάει να πετύχεις τις επιδιώξεις σου. Τα συναισθηματικά σου κενά επιμένουν να βγαίνουν στην επιφάνεια, όσο κι αν προσπαθείς να τα αγνοείς. Η παρέα με φίλους θα σε χαλαρώσει κάπως και θα αισθανθείς λίγο καλύτερα.

Αισθηματικές
Οι προοπτικές βελτίωσης της σχέσης σου, έπειτα από καλή συνεργασία και σωστή επικοινωνία με το ταίρι σου, είναι πολύ υψηλές και θετικές. Νέα, πιο γερά, θεμέλια θα μπουν έτσι στο δεσμό σας και θα παίρνετε ο ένας από τον άλλο ό, τι έχετε ανάγκη. Αν είσαι αδέσμευτος, η ημέρα σε κάνει θετικό σε διάφορα κομπλιμέντα που δέχεσαι από άτομα που σε προσεγγίζουν. 

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου, σημαντικές συζητήσεις θα λάβουν χώρα που αφορούν το μέλλον σου. Στα οικονομικά σου, η ανασφάλεια και αστάθεια που επικρατεί θα φτάσει σε τέτοιο μεγάλο βαθμό, που θα σου είναι αδύνατο να τα διαχειριστείς. Βάλε φρένο στα έξοδά σου και φτιάξε ένα πλάνο για να ξέρεις ακριβώς τι σου γίνεται.

Τοξότης

Σήμερα θα βρεις το κατάλληλο έδαφος για να θέσεις σε εφαρμογή νέους στόχους και να κάνεις νέα δυναμικά ξεκινήματα. Άφησε την επαναστατική σου διάθεση να σε οδηγήσει σε ριζοσπαστικές αλλαγές, με τις οποίες θα ολοκληρώσεις επιτυχώς κάθε σου βλέψη. Φρόντιζε να απευθύνεσαι τακτικά για βοήθεια όσους εμπιστεύεσαι.

Αισθηματικές
Γίνε πιο διαλλακτικός και συζητήσιμος στη σχέση σου. Αν φέρνεις διαρκώς αντιρρήσεις στα θέλω του συντρόφου σου, το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να υπάρχει έντονη γκρίνια και σοβαρές διαφωνίες. Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα με την Σελήνη στους Διδύμους, θα γίνεις άκρως ελκυστικός σε άτομα που θα εκφράσουν ανοιχτά το ενδιαφέρον τους. 

Επαγγελματικές
Στον εργασιακό σου χώρο κινήσου σήμερα συντηρητικά και με πολλή προσοχή. Η πίεση του τελευταίου διαστήματος σε έχει φθείρει ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να μη βλέπεις με καθαρό μάτι τα πράγματα. Στα οικονομικά σου έχεις αρκετή αστάθεια και πολλά έξοδα. Μείνε μακριά από αχρείαστες αγορές.

Αιγόκερως

Αυτήν την Δευτέρα με την Σελήνη να κινείται στους Διδύμους και να σε ευνοεί, αναδεικνύονται ευκαιρίες που ίσως αύριο να μην υπάρχουν, γι’ αυτό δράσε άμεσα. Αν έχεις εξαντληθεί από τα τεκταινόμενα, πάρε κάποια απόσταση από τα άγχη σου και ξεκουράσου για να αυξήσεις τα αποθέματα ενέργειάς σου και να γίνεις περισσότερο αποδοτικός στο εξής.

Αισθηματικές
Μαλάκωσε την στάση σου απέναντι στον σύντροφό σου, γιατί τελευταία τείνεις να φέρεσαι απότομα και απόλυτα. Είναι κατανοητό μεν ότι έχεις ζοριστεί πολύ από την πίεση των υποχρεώσεών σου, αλλά εκείνος δεν φταίει σε κάτι. Αν είσαι αδέσμευτος, τόλμησε να κυνηγήσεις δυναμικά το άτομο που σε ενδιαφέρει και θα μπεις σε νέα ερωτικά μονοπάτια. 

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου σημειώνουν ανοδική πορεία. Θα κάνεις νέες συνεργασίες και συμφέρουσες συμφωνίες, ενώ θέματα που χρόνιζαν βρίσκουν το δρόμο τους. Στα οικονομικά σου, εκμεταλλεύσου την εύνοια της ημέρας για αναζήτηση νέων οικονομικών πόρων.

Υδροχόος

Σήμερα φρόντισε να κινείσαι μεθοδικά και να μελετάς με προσοχή κάθε σου ενέργεια. Επιστράτευσε το ένστικτό σου για να προβλέψεις εξελίξεις και μην αφήσεις τα επερχόμενα νέα δεδομένα να σε αποσυντονίσουν. Οπλίσου με υπομονή για να μπορέσεις να τακτοποιήσεις αρκετά νέα ζητήματα που θα έρθουν στην επιφάνεια και θα χρειαστούν άμεσο χειρισμό και επίλυση.

Αισθηματικές
Βρες χρόνο να έρθεις κοντά με το ταίρι σου, μένοντας μακριά από σκοτούρες που μπορεί να φθείρουν το κλίμα μεταξύ σας. Βάλε τον ρομαντισμό σου σε λειτουργία και προετοίμασε έτσι τη σημερινή βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη. Εσύ που παραμένεις ελεύθερος, σταμάτησε να πιέζεσαι από τις προσπάθειες να βρεις κάποιον ερωτικό σύντροφο. Μάθε να περνάς όμορφα και αφού χαλαρώσεις, η ανανεωμένη σου αύρα θα προσελκύσει θαυμαστές. 

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου υπάρχει αβεβαιότητα και αγωνία για την εξέλιξη της καριέρας σου. Συζήτησε με άτομα των οποίων την κρίση υπολογίζεις και βρες εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που κάτι στραβώσει. Στα οικονομικά σου φρόντισε άμεσα να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις, για να μην χάσεις τον έλεγχο.

Ιχθείς

Η πορεία που έχεις χαράξει είναι εξαιρετικά καλή, γι’ αυτό μην αφήσεις σχόλια τρίτων να σε κάνουν να παρεκκλίνεις από αυτήν. Μείνε πιστός στα πιστεύω και τις ιδέες σου και με σωστό προγραμματισμό και προσοχή, προχώρησε στην άμεση δρομολόγησή τους. Η Σελήνη που κινείται στους Διδύμους είναι άκρως ευνοϊκή.

Αισθηματικές
Η ανεβασμένη σου διάθεση σήμερα θα σε βοηθήσει να περάσεις όμορφα με τον άνθρωπό σου. Μείνε μακριά από εντάσεις και καβγάδες. Αν είσαι μόνος, το άμεσο μέλλον σου επιφυλάσσει γνωριμία με άτομο που θα σε συναρπάσει. 

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου όλα βαίνουν καλώς, οπότε ξεκίνα να υλοποιείς τα σχέδιά σου. Τα οικονομικά σου, είναι αρκετά καλά, οπότε φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες.