«Δεν έχει ακόμη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τον μπάρμαν, όμως θα του πρότεινα να εμφανιστεί για να μην επιβαρύνει τη θέση του» δήλωσε σε τοπική εβδομαδιαία εφημερίδα της Πάτρας ο δικηγόρος του Αλέξη Φράγκου Σάκης Κεχαγιόγλου με αφορμή το δημοσίευμα της ίδιας εφημερίδας την περασμένη εβδομάδα για τη γυναίκα – μάρτυρα που δηλώνει πως είδε και δεύτερο άτομο να πυροβολεί προς το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο Παναγιώτης Τσίρκας στην οδό Ανθείας. 

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν και 6 μάρτυρες που δηλώνουν πως είδαν μόνο ένα άτομο, όμως όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και με βάση τα «πραγματικά περιστατικά» και τα αποτελέσματα των βαλλιστικών ερευνών.

Ο κ. Κεχαγιόγλου, δήλωσε ακόμη πως ο μπάρμαν, με βάση τα περιστατικά (όπως αυτά έχουν καταγραφεί μέχρι σήμερα) δεν έχει κάτι να φοβηθεί, αφού μόνο μία μαρτυρία τον «καίει», ενώ από τη στιγμή που ο Αλέξης Φράγκος «τα παίρνει όλα επάνω του» απλά θα κατηγορηθεί για «συνέργεια» μόνο και μόνο επειδή οδηγούσε το όχημα και για κανέναν άλλο λόγο. 

Ο κ. Κεχαγιόγλου δήλωσε ακόμη πως αν όντως το Δικαστήριο δεχθεί τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης για το «μη προμελετημένο» και την «τυχαία συνάντηση», η θέση του μπάρμπαν – οδηγού του τζιπ δεν είναι βεβαρυμμένη. «Μπορεί ο Φράγκος να μην του είπε καν ποιον να ακολουθήσει» λένε φίλοι του μπάρμαν που έχουν πληροφορηθεί όσα έχουν σχέση με το πρόσωπό του.