Τρεις από τις πιο υποσχόμενες και ανερχόμενες ηθοποιούς της νέας γενιάς που έχουν κοινή αφετηρία της καριέρας τους την Πάτρα, εμπεριέχει ένα σποτάκι που φτιάχτηκε στην αχαϊκή πρωτεύουσα για έναν ιερό σκοπό που όλοι μας θα πρέπει να στηρίξουμε.
Ο λόγος φυσικά για την Λίλα Μπακλέση, την Έλλη Τρίγγου και την Λένα Δροσάκη που ένωσαν το ταλέντο τους και συμμετείχαν εθελοντικά στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Κέντρου Ενημέρωσης και προσέλκυσης εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Πανεπιστημίου Πατρών.
Η σκηνοθεσία του σποτ είναι του επίσης Πατρινού σκηνοθέτη, Παναγιώτη Φαφούτη και ο τίτλος του είναι «Ταιριάζουμε», έχοντας σαν σκοπό την διάδοση και την προώθηση της δωρεάς μυελού των οστών και την εγγραφή εθελοντών δοτών.
Το σποτ δημιουργήθηκε από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, στο πλαίσιο του Σχεδίου Δράσης για την Ενημέρωση και Ευαισθητοποίηση των Πολιτών για θέματα Υγείας, και έχει την έγκριση του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων και στηρίχθηκε από το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Να σημειωθεί τέλος ότι το σποτ έχει την έγκριση του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) για μετάδοσή του ως κοινωνικό μήνυμα από τους τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής, περιφερειακής και τοπικής εμβέλειας, από τις 20 Φεβρουαρίου 2017 έως και τις 20 Μαρτίου 2017.