Είναι πολλοί που πιστεύουν ότι το Καρναβάλι της Πάτρας είναι μία ξέφρενη γιορτή που «αναγκάζει» όσους παίρνουν μέρος σε αυτή να βρίσκονται σε έκσταση από την μαγεία της, κάνοντας έτσι τρελά πράγματα που σίγουρα δεν θα έκαναν κάτω από άλλες καταστάσεις.

Η διαπίστωση αυτή έρχεται στο 100% της επιβεβαίωσής της, κοιτάζοντας τα όσα γίνονται στα πολυπληθή καρναβαλικά γκρουπ, που χαρίζουν στις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού έναν δυναμισμό και έναν ξέφρενο ρυθμό, αποτελούμενα από αγόρια και κορίτσια που τα δίνουν όλα.

Στην κυριολεξία, ο νεαρόκοσμος αυτός οργιάζει στις παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού, χορεύοντας, γελώντας, πίνοντας και διασκεδάζοντας, από την αρχή έως το τέλος, θυμίζοντας μας ότι το Καρναβάλι είναι πάνω από όλα μία «διονυσιακή» γιορτή, εκστατική και μαγευτική που σου δίνει την δυνατότητα να ξεφύγεις από τα όρια του εαυτού σου.

Το βίντεο που έβγαλε ο Fotakis Kyp, ο οποίος βρέθηκε σε ένα από αυτά τα πολυάριθμα πληρώματα, αποτυπώνει με τον καλύτερο τρόπο την παραπάνω πλευρά του Πατρινού Καρναβαλιού.

Δείτε το:


Patras Carnival 2017