Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο 4 Μαρτίου 2017.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 4 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 19 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 8 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 5 έως 16 βαθμούς Κελσίου), 12 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως τους 20 βαθμούς Κελσίου), 10 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από νότιες-νοτιοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και αυξημένη υγρασία με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 19 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι 4-5 μποφόρ, με εξασθένηση αργότερα.

Ηλιοφάνεια και περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, με βαθμιαία στροφή τους τις μεσημεριανές ώρες σε νοτιοανατολικούς έως σχεδόν μέτριους 4 μποφόρ.