Τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν τη χτύπησε αυτοκίνητο, στο κέντρο της Αθήνας, περιέγραψε πρώτη φορά on camera, η Άννα Παναγιωταρέα, αποκαλύπτοντας παράλληλα την επέμβαση που πρέπει να κάνει, αλλά και την φοβία που απέκτησε.

Η γνωστή δημοσιογράφος έπεσε θύμα τροχαίου στα τέλη Δεκέμβρη, όταν προσπάθησε να διασχίσει την οδό Καραγιώργη Σερβίας, στο Σύνταγμα.

Η γνωστή δημοσιογράφος, πριν περάσει το δρόμο, κοντοστάθηκε και κοίταξε δεξιά, καθώς περνούσαν δυο μηχανάκια. Αμέσως μετά αποφάσισε να περάσει τον δρόμο, όμως εκείνη την στιγμή ένα λευκό αυτοκίνητο κατέβαινε χωρίς να κόψει ταχύτητα, την παρέσυρε και την πέταξε στον αέρα. 

Σοκαρισμένος ο κόσμος έτρεξε να δει τι συμβαίνει ενώ διακόπηκε για μερικά λεπτά η κυκλοφορία στην συγκεκριμένη οδό.

«Δυστυχώς μιλούσε στο τηλέφωνό του και δεν με πρόσεξε. Εγώ τον είδα που ερχόταν και του έλεγα “τι κάνεις;”. Έχω το βίντεο, εάν το δείτε…», είπε σε δημοσιογράφους, το βράδυ της Τρίτης, η ίδια και συνέχισε: «με χτύπησε, με πέταξε ψηλά και μετά με πέταξε στις ρόδες του αυτοκινήτου. Είχα μεγάλη τύχη!».

Παράλληλα, η δημοσιογράφος μίλησε και για τις συνέπειες του ατυχήματος, λέγοντας «μου έχει κάνει μία ελαφριά ζημιά στο γόνατο και πρέπει να κάνω επέμβαση. Ξέρετε τι σου αφήνει αυτό το ατύχημα; Μία φοβία όταν πας να περάσεις απέναντι… Νομίζεις ότι όλα τα αυτοκίνητα έρχονται κατά πάνω σου!».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις:


Η Άννα Παναγιωταρέα μιλά για το σοβαρό τροχαίο της