Το Πατρινό Καρναβάλι πέρασε στο παρελθόν, όμως, οι εικόνες και οι στιγμές που έζησε η Πάτρα μέσα από αυτό, έμειναν σίγουρα αλησμόνητες.

Ένας «χορός» χρωμάτων και διασκέδασης, διαδραματίστηκε τις προηγούμενες μέρες στο κέντρο της Πάτρας που «βούλιαξε» από τον κόσμο, τόσο με τους καρναβαλιστές της πόλης, όσο και με τους επισκέπτες της.

Πέρα από τους Έλληνες επισκέπτες το Πατρινό Καρναβάλι δέχτηκε κόσμο και από χώρες του εξωτερικού, που ήρθε αυτές τις μέρες στην αχαϊκή πρωτεύουσα για να πάρει μία γεύση από το τι γίνεται εδώ. Είναι και αυτό ένα παράδειγμα που δείχνει ότι το Καρναβάλι της Πάτρας έχει ακουστεί σε πολλά μέρη του κόσμου, όχι μόνο στην Ευρώπη, αλλά και στην Ασία. 

Το Πατρινό Καρναβάλι τους έκανε όλους έναν, δίνοντας στην πόλη έναν δυναμισμό και μία ζωή που δεν υπάρχει σε καμία άλλη περίοδο του χρόνου, με τους νέους, τους μεγαλύτερους, αλλά και τους μικρότερους να χορεύουν όλη την μέρα και όλη την νύχτα.

Πώς βλέπει όμως ένας ξένος τα όσα γίνονται αυτές τις μέρες στην Πάτρα; Ομάδα ξένων youtubers που έχουν πάει σε διάφορες πόλεις του κόσμου για να καλύψουν μεγάλα και διεθνή events, ήρθε στην Πάτρα για το Πατρινό Καρναβάλι.

Αποτέλεσμα; Ένα υπέροχο βίντεο με εικόνες και στιγμές από τα όσα έγιναν στην Πάτρα αυτές τις μέρες, μας δίνει να καταλάβουμε αυτή την τρέλα που έζησε η πόλη, σε μία ξέφρενη γιορτή που αποτελεί εμπειρία ζωής για όλους.


PATRAS CARNIVAL 2017 | Бородатый Следопыт Production