Μεγαλύτερο από κάθε άλλη χρονιά, εξολοκλήρου φτιαγμένο από την αρχή με νέες ιδέες, νέα άρματα και νέα γκρουπ, πιο χαρούμενο και τρελό από ποτέ άλλοτε ήταν το καρναβάλι των Λεχαινών που φέτος, συμπλήρωσε αισίως τα 43 χρόνια ζωής!

Η καρδιά του καρναβαλιού χτύπησε χθες το μεσημέρι στα Λεχαινά με μια ολοζώντανη καρναβαλική παρέλαση που κράτησε σχεδόν 2 ώρες και με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων καρναβαλιστών από ολόκληρη την πεδινή Ηλεία!

Στην χθεσινή καρναβαλική παρέλαση, όπως αναφέρει το patrisnews, υπήρξαν συμμετοχές από την Ανδραβίδα, τη Βάρδα, την Νέα Μανωλάδα, το Καπελέτο, τους Αγίους Θεοδώρους, το Στρούσι, τη Μυρσίνη και όλες γενικότερα της περιοχής της πεδινής Ηλείας με μικρούς και μεγάλους καρναβαλιστές να συμμετέχουν σε μια πραγματικά αξέχαστη καρναβαλική γιορτή!

Για τη θεματολογία του Καρναβαλιού φρόντισε… η επικαιρότητα! Ώστόσο δεν έλειπαν και οι… εκπλήξεις! Όπως οι Βραζιλιάνες με την καταπληκτική τους samba, τα άλογα της Ανδραβίδας, οι ξυλοπόδαροι και οι κλόουν με τις τεράστιες μπουρμπουλήθρες τους και πολλές ακόμα εκπλήξεις που έδωσαν στο φετινό Λεχαινίτικο Καρναβάλι, για ακόμα μια φορά, τα «πρωτεία» στις καρναβαλικές εκδηλώσεις!

Το Λεχανίτικο Καρναβάλι, με οικοδεσπότη φυσικά τον δήμαρχο Ανδραβίδας Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, παρακολούθησαν οι βουλευτές κ.κ. Μάκης Μπαλαούρας και Γιάννης Κουτσούκος, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο αντιπεριφερειάρχης Λάμπης Αριστειδόπουλος, το Εκτελεστικό Στέλεχος της εταιρείας Αττικό Μετρό κ. Σάκης Κεκκάτος, σύσσωμη σχεδόν η Δημοτική Αρχή Ανδραβίδας – Κυλλήνης κ.α.

Δείτε Φωτογραφίες