Λίγο μετά το τέλος του σημερινού αγώνα της Παναχαϊκής στο Άργος ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων» Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Κάναμε ένα κακό συνολικά παιχνίδι και ιδιαίτερα μετά το 1-0. Προσπαθήσαμε αλλά θα πρέπει να γίνουμε πιο έξυπνοι, πιο εγωιστές και να μην εφησυχάζουμε με την διαφορά που έχουμε. Αυτή τη διαφορά θα πρέπει να την διαχειριζόμαστε και μέσα στο γήπεδο. Δεν κυνηγάμε κάποια ομάδα.

Αν όμως θέλουμε να δούμε τι μας έδωσε την αρχική ώθηση αλλά και  την πρώτη θέση από το παιχνίδι του πρώτου γύρου στη Βάρδα και μετά, ήταν το μηδέν στην άμυνα και η  διαχείριση του ως το σημείο που παίρναμε με υπομονή εμείς το παιχνίδι. Με αυτόν τον τρόπο, όλα αυτά τα παιχνίδια στο τέλος τα κερδίζαμε εμείς.

Έστω με  1-0 που σχολιαζόταν ως το αγαπημένο σκορ της Παναχαϊκής. Με τη Βάρδα συμπτωματικά παίζουμε και τώρα.

Θέλω να πω στους οπαδούς μας ότι έχουμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές και αυτοί είναι που έχουν φέρει την ομάδα μας φέτος ψηλά. Προσπαθώντας και δουλεύοντας μαζί σχεδόν επτά μήνες.

Και είναι αυτοί οι παίκτες που θα πάνε την Παναχαϊκή στην παραπάνω κατηγορία. Αυτά τα παιδιά πρέπει τώρα να ξεκουραστούν γιατί έδωσαν τρεις αγώνες σε λιγότερο από μια εβδομάδα και έχουν κουραστεί, χωρίς αυτό να αποτελεί δικαιολογία για εμάς.

Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής.

Ένα παιχνίδι που θα θέλαμε να ήταν ακόμα και αύριο...»