Όλα στο… κόκκινο ντύθηκαν στο «W Events» στο Ρίο, την τελευταία Παρασκευή του Πατρινού Καρναβαλιού, σε έναν από τους ομορφότερους χορούς που έγιναν αυτές τις μέρες στην Πάτρα.

Ο Κόκκινος Χορός αποτελεί μία διαχρονική αξία για τους Πατρινούς καρναβαλιστές και το καρναβάλι της πόλης, έχοντας μία συνεχόμενη παρουσία όλα αυτά τα χρόνια που τον έχουν καθιερώσει σαν ένα από τα κορυφαία events της Πάτρας.


Φέτος ο Κόκκινος Χορός δικαίωσε για ακόμα μία φορά την φήμη του, σε έναν υπέροχο πάρτι με άφθονο αλκοόλ, με ωραίο φαγητό και χορευτική μουσική από τους δύο γνωστούς Πατρινούς dj’s, τον Κωνσταντίνο Γεωργίου και τον Παναγιώτη Κολλιόπουλο.  

Οι δύο dj’s απογείωσαν το «W Events» με την μουσική τους, ενώ οι Πατρινοί γέμισαν τον χώρο, ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση, δείχνοντας για ακόμα μία φορά ότι στην συνείδηση τους ο Κόκκινος Χορός είναι στα must της καρναβαλική τους διασκέδασης.


patrasevents.gr - Κόκκινος Χορός 2017 - Part 1


Όλα αυτά μέσα σε μία καρναβαλική ατμόσφαιρα, με μπόλικο κέφι και διάθεση για χορό και διασκέδαση, σε μία βραδιά που χαρακτηρίστηκε από τις όμορφες και λαμπερές παρουσίες, που έπαιξαν ρόλο στο αισθησιακό κλίμα και τον διάχυτο ερωτισμό που έπνεε στον αέρα.

Με λίγα λόγια η θερμοκρασία ήταν στο κόκκινο από όλες τις απόψεις και από όλες τις πλευρές. Τι σόι άλλωστε Κόκκινος Χορός θα ήταν αυτός αν δεν τα είχε όλα αυτά;

Δείτε τις φωτογραφίες του patrasevents.gr που ήταν εκεί στον χορό – θεσμό της Πάτρας και πάρτε μία γεύση από το κλίμα και την ατμόσφαιρα  της βραδιάς.patrasevents.gr - Κόκκινος Χορός 2017 - Part 2