Οι θρυλικοί Boney M. έρχονται στην Πάτρα για μία μοναδική συναυλία που σίγουρα θα δώσει έναν άλλο χαρακτήρα στην τελετή λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Την Κυριακή στις 26 Φεβρουαρίου θα εμφανιστούν στον μώλο της Αγίου Νικολάου, σε μία εμφάνιση που σίγουρα θα αποτελέσει θέμα συζήτησης σε όλα τα ΜΜΕ. Οι Boney M. αποτελούν ένα από τα συγκροτήματα «θρύλος» της διεθνούς μουσικής σκηνής, που ακόμα και στην ανανεωμένη τους μορφή, έχουν αρκετά να επιδείξουν ως μουσικό γκρουπ.

Στην χώρα μας έχουν να εμφανιστούν πάνω από δέκα χρόνια και ο ερχομός τους στο Πατρινό Καρναβάλι, σίγουρα είναι ένα πλεονέκτημα για το κύρος και το βεληνεκές της όλης διοργάνωσης.

Τα μέλη του συγκροτήματος θα φτάσουν στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος το απόγευμα του Σαββάτου και από εκεί θα τους παραλάβουν άνθρωποι του δήμου της Πάτρας και θα τους φέρουν στην Αχαΐα το βράδυ της ίδιας μέρας.

Το συγκρότημα που αποτελείται από τέσσερα μέλη και θα έρθει έχοντας μαζί του με δύο παραγωγούς θα μείνει σε μεζονέτες στα Σελιανίτικα και συγκεκριμένα στο «Megusta Resort».


Με playback η συναυλία...

Οι Boney M. θα έχουν την ευκαιρία να μπουν στο κλίμα του Πατρινού Καρναβαλιού, βλέποντας την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής, ενώ νωρίτερα θα δουν διάφορα αξιοθέατα της Πάτρας.

Στη συνέχεια θα ετοιμαστούν για την συναυλία που θα γίνει στον μώλο της Αγίου Νικολάου. Το συγκρότημα θα εμφανιστεί μετά την καύση του Βασιλιά Καρνάβαλου και αυτό που αξίζει να σημειώσουμε είναι ότι τα τραγούδια και η μουσική που θα ακούσουμε θα είναι playback.

Για αυτό δεν θα εμφανιστούν μαζί τους μουσικοί. Μετά την συναυλία οι Boney M. θα δειπνήσουν σε γνωστό εστιατόριο της πόλης. Το συγκρότημα θα αναχωρήσει από την Πάτρα την Καθαρά Δευτέρα.