Κάτασπρο ήταν το τοπίο το βράδυ της Πέμπτης στην Ακτή Δυμαίων, αφού o πιο classic χορός του Πατρινού Καρναβαλιού, πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, κάνοντας τα όλα λευκά στο πέρασμα του.

Το Royal ντύθηκε στα… λευκά του, σε έναν χορό καρναβαλικό όπου το παρόν έδωσε όλη η Πάτρα σχεδόν, γεμίζοντας τον χώρο, συνεχίζοντας έτσι την παράδοση που θέλει αυτή την εκδήλωση να έχει μία διαχρονική αξία για τους Πατρινούς.

Κέφι, χορός, χαμόγελα, λάμψη, όμορφες παρουσίες και καρναβαλική διάθεση ήταν μόνο λίγα από τα στοιχεία που χαρακτήρισαν τον φετινό λευκό χορό που κράτησε για ακόμα μία χρονιά έως το ξημέρωμα.



patrasevents.gr - Λευκός Χορός 2017 - Part 1



patrasevents.gr - Λευκός Χορός 2017 - Part 2


Τα tag και οι φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media από τους συμμετέχοντες στον λευκό χορό έδωσαν και… πήραν από τα μεσάνυχτα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα ακόμα και το πρωί της Παρασκευής το facebook να ντυθεί και αυτό στα λευκά.

Οι Πατρινοί έδειξαν να ανταποκρίνονται και με το παραπάνω στην πρόσκληση που τους έγινε, για την πιο διαχρονική εκδήλωση του Πατρινού Καρναβαλιού, λίγες ώρες πριν από το διήμερο της κορύφωσης του.

Το patraevents.gr βρέθηκε στον λευκό χορό και αποτύπωσε στον φωτογραφικό του φακό μαγικά στιγμιότυπα από μία βραδιά που θα μείνει αξέχαστη σε όσους πήραν μέρος σε αυτή.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:



patrasevents.gr - Λευκός Χορός 2017 - Part 3


patrasevents.gr - Λευκός Χορός 2017 - Part 4