Η κινητικότητα των φοιτητών, μέσω του προγράμματος Erasmus+, για το επόμενο ακαδημαϊκό έτος 2017-18 ξεκινά. Οι αιτήσεις των φοιτητών όλων των κύκλων σπουδών (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών και υποψηφίων διδακτόρων) θα υποβληθούν το διάστημα 1-15 Μαρτίου 2017 (https://www.upatras.gr/el/node/6640).

Το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων είναι στη διάθεση όλων των εμπλεκομένων, για να δεχτεί ερωτήσεις και να βοηθήσει στην αναζήτηση Ιδρυμάτων και την κατανόηση της διαδικασίας, ενώ όποιος δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην ανοικτή ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Φεβρουαρίου στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο, μπορεί να την παρακολουθήσει στο διαδίκτυο: https://uptv.upatras.gr/erasmus2017/.

Καταγραφή εισερχόμενης κινητικότητα

Σας υπενθυμίζουμε ότι, προκειμένου να καταγραφεί με όσον το δυνατόν καλύτερο τρόπο η κινητικότητα του Πανεπιστημίου μας και να αποκτήσουμε μια πληρέστερη εικόνα των εισερχομένων μέσω του προγράμματος Erasmus+, έχουν δημιουργηθεί δύο αντίστοιχα ηλεκτρονικά ερωτηματολόγια, που αφορούν σε: (1) φοιτητές για πρακτική άσκηση, ή (2) μέλη ΔΕΠ / ερευνητές (για διδασκαλία ή επιμόρφωση), που δεν υποχρεούνται να μετακινηθούν μέσω του αρμοδίου Γραφείου.

Αν οποιοδήποτε μέλος ΔΕΠ ή εργαστήριο του Πανεπιστημίου μας έχει εισερχόμενο φιλοξενούμενο που ανήκει στις παραπάνω κατηγορίες, παρακαλούμε να συμπληρώσει την αντίστοιχη φόρμα.

Περισσότερα στο: https://www.upatras.gr/el/node/5423. Έχει λίγες ερωτήσεις και δεν απαιτεί πολύ από τον χρόνο σας!