Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Πατρών προς τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού για την απόφαση που πήρε να μην γίνει το παιχνίδι του Απόλλωνα με τον Ολυμπιακό την Κυριακή στην Πάτρα.

Σας κοινοποιούμε επιστολή του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών προς τον Υπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, με την οποία εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες του εμπορικού κόσμου της Πάτρας για την αναβολή του αγώνα μπάσκετ Απόλλων – Ολυμπιακός , ο οποίος είχε προγραμματισθεί για την 26η/2/2017.

«Κύριε Υφυπουργέ,

Επιθυμούμε να σας εκφράσουμε τις θερμές ευχαριστίες, τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας όσο και του εμπορικού κόσμου της Πάτρας, για την άμεση ανταπόκρισή σας στο δίκαιο αίτημά μας, για αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής της αναμέτρησης μεταξύ του Απόλλωνα Πάτρας και του Ολυμπιακού, λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων της πόλης μας.

Η απόφασή σας αυτή θα συμβάλλει προληπτικά στην αποφυγή επεισοδίων στην πόλη, ειδικά την ημέρα εκείνη όπου οι επισκέπτες θα είναι χιλιάδες, ενώ ταυτόχρονα η Αστυνομική δύναμη θα μπορέσει να επιτελέσει απρόσκοπτα το έργο της».