Το αρτοποιείο «Παύλος & Ξερό Ψωμί» που έχουμε αγαπήσει όλοι για τις λαχταριστές λιχουδιές του και το φρέσκο του ψωμί, άνοιξε το δεύτερο κατάστημα του.

Σε έναν όμορφο αισθητικά και λειτουργικό χώρο το «Παύλος και Ξερό Ψωμί» άνοιξε στην περιοχή της Ηρώων Πολυτεχνείου, προσφέροντας στον πελάτη υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, στοιχείο που χαρακτηρίζει το αρτοποιείο από την πρώτη στιγμή που το γνωρίσαμε.

Στον νέο χώρο του μπορεί να βρει κάποιος πληθώρα αρτοσκευασμάτων, αλλά και ότι άλλο λαχταράει η ψυχή του από γλυκά έως και αλμυρά σνακ. Βουτήματα, κριτσίνια, κουλούρια, κέικ, κρουασάν, μηλόπιτες, τυρόπιτες, πίτσες, λουκανόπιτες, όλων των μορφών τα σφολιατοειδή, λαχταριστά κρύα σάντουιτς, αλλά και δεκάδες ακόμα λιχουδιές που θα σας ξετρελάνουν.


Επιπλέον, θα βρείτε όλων των ειδών τα ψωμιά, πάντα, φρέσκα, γευστικά και σε μία άριστη ποιότητα που έχουν κάνει το συγκεκριμένο αρτοποιείο να ξεχωρίζει.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι το κατάστημα φτιάχνει και υπέροχο καφέ, ενώ προσφέρει και παγωτό σε διάφορες γεύσεις. Όλα αυτά σε συμφέρουσες και ιδιαίτερα φθηνές τιμές, αλλά και σε ποικίλα πακέτα προσφορών.

Είναι σίγουρο ότι το «Παύλος & Ξερό Ψωμί» της Ηρώων Πολυτεχνείου 60, θα αγκαλιαστεί από κάθε σπίτι αφού χαρακτηρίζεται από μια εξαιρετική ποιότητα προϊόντων και μία καλή εξυπηρέτηση.