Η Art yet Fun (crafts market experience) επιστρέφει και ετοιμάζεται για το καθιερωμένο ραντεβού της στην ανοιξιάτικη έκθεση/bazaar χειροποίητων ειδών στην Πάτρα λίγο πριν το Πάσχα. Αυτή τη φορά η γιορτή των Χειροτεχνών θα γίνει στην Αγορά Αργύρη το διήμερο 18 και 19 Μαρτίου.

Σε πολύ μεγαλύτερο χώρο, στο κέντρο της πόλης, το bazaar της Art yet Fun προσκαλεί τους χειροτέχνες από την Πάτρα και τις γύρω πόλεις (αλλά και από παντού, πρακτικά) να πάρουν μέρος, να εκθέσουν τις δημιουργίες τους και έρθουν σε επαφή με το πάντα πολυάριθμο κοινό που ενδιαφέρεται για χειροποίητες δημιουργίες κάθε είδους.

Για πρώτη φορά στη Γιορτή των Χειροτεχνών θα υπάρχει ξεχωριστό τμήμα με δημιουργίες εδώδιμων προϊόντων με βιολογικούς παραγωγούς-μεταπράτες σε δικό τους χώρο.

Ακόμα θα υπάρχει η δυνατότητα για διαδραστικά events, παρουσιάσεις και σεμινάρια για μικρούς και μεγάλους στους άνετους χώρους της Αγοράς Αργύρη

Η ομάδα της Art yet Fun φροντίζει να επιλέγει με κριτήρια την ιδιαιτερότητα της δουλειάς των συμμετεχόντων και τον επαγγελματισμό μα πάνω από όλα την αγάπη για το χειροποίητο. Ο αριθμός συμμετοχής είναι συγκεκριμένος.

Αν θέλετε και εσείς να συμμετάσχετε σε αυτή τη γιορτή των χειροτεχνών και να έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε αξιόλογους δημιουργούς και τις δουλειές τους αλλά και να αναδείξετε τη δική σας, στείλτε μας πληροφορίες και φωτογραφικό υλικό της δουλειάς σας και τα στοιχεία επικοινωνίας σας στο e-mail: [email protected] έως τις 28 Φεβρουαρίου 2017. Η πρόσκληση αφορά κάθε δημιουργό κάθε είδους χειροποίητου προϊόντος, από κόσμημα, ρούχο, δώρο ή εδώδιμο προϊόν.