Ξεκίνησαν οι εργασίες στο κτίριο Μαραγκόπουλου στην οδό Αγίου Ανδρέου, εκεί όπου στεγαζόταν η θρυλική Αρένα, ένα club που μεσουράνησε στην νυχτερινή ζωή της Πάτρας.

Στο μεγαλοπρεπές αυτό κτίριο, ένα από τα ομορφότερα που υπάρχουν στο κέντρο της Πάτρας, θα λειτουργήσει μέσα στους επόμενους μήνες η πολυεθνική εταιρεία «Holmes Place».

Πρόκειται για έναν "γίγαντα", στο χώρο της άθλησης, της ευεξίας και της υγιεινής διατροφής που ξεκινά την δραστηριότητα του στην Πάτρα, μετά από σχετικές έρευνες αγοράς στις οποίες είχε προχωρήσει τους προηγούμενους μήνες.

Στο κτίριο θα λειτουργεί μεταξύ άλλων γυμναστήριο, σπα και πολλά ακόμα που έχουν να κάνουν με την άθληση και την χαλάρωση, ενώ ο εσωτερικός χώρος του θα ανακαινιστεί πλήρως και θα διαμορφωθεί ξανά από την αρχή.

Οι εργασίες από τα συνεργεία έχουν ήδη ξεκινήσει και η εξωτερική πλευρά του κτιρίου έχει καλυφθεί. Να σημειωθεί ότι το κτίριο έχει έκταση 1.170 τετραγωνικά μέτρα. Όσο για το συνολικό κόστος της επένδυσης, οι φήμες λένε ότι θα ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Δείτε φωτογραφίες του patrasevents.gr: