Από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και έγινε γνωστή η είδηση του διαζυγίου της Angelina Jolie με τον Brad Pitt, και οι δύο επέλεξαν να μην κάνουν δημόσιες εμφανίσεις -ή, έστω, να τις περιορίσουν στο ελάχιστο-, κρατώντας χαμηλούς τόνους.

Μόλις το Σάββατο, ωστόσο, η Angelina Jolie... βγήκε από την «κρυψώνα» της και αποφάσισε να κάνει την πρώτη της επίσημη εμφάνιση. Δεν ήταν, μάλιστα, μόνη της, καθώς την συνόδευαν και τα έξι της παιδιά!

Οι επτά τους βρέθηκαν στην Καμπότζη, όπου η Angelina Jolie γύρισε τη νέα της ταινία-ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί στο Netflix και έχει τον τίτλο "First they killed my father". Η ταινία πραγματεύεται την γενοκτονία στην Καμπότζη και ο υιοθετημένος της γιος της, ο 15χρονος πλέον Μάντοξ, έχει ενεργό ρόλο σε αυτή. 

"Ο ίδιος ήταν έτοιμος γι' αυτό και έτσι αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε αυτή την ταινία" είπε η Angelina Jolie σε συνέντευξη Τύπου και συμπλήρωσε: "Ένας από τους λόγους που ήθελα να το κάνω, ήταν για να καταλάβω πώς ένιωσαν οι γονείς που έδωσαν ζωή στον γιο μου"

Μάλιστα, η Αngelina Jolie, μαζί και με τα έξι παιδιά της (Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 12, Shiloh, 10 και τα οκτάχρονα δίδυμα Knox και Vivienne) συνάντησαν τον βασιλιά της Καμπότζης, Norodom Sihamoni.