Και εκεί που βγήκαμε από το μπάνιο φορώντας το μπουρνούζι μας και ψάχναμε να βρούμε τι θα φορέσουμε για την νυχτερινή μας έξοδο, μας ήρθε μια ιδέα... Γιατί να μην πάμε στην ΓΙΑΦΚΑ, έτσι όπως είμαστε; Έτσι κι έγινε...

Το Bathroom party πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, με τεράστια επιτυχία για άλλη μια χρονιά περνώντας στην ιστορία του Πατρινού Καρναβαλιού 2017.

Η ΓΙΑΦΚΑ μετατράπηκε σε ένα χώρο με είδη μπάνιου και υποδέχτηκε τους τρελούς Πατρινούς σε ένα ξέφρενο πάρτι που κράτησε μέχρι το πρωί.

Θαμώνες ντυμένοι με μπουρνούζια, κοπέλες με ρόλεϊ ή παπάκια στα μαλλιά και χαρτιά υγείας ως διακοσμητικά στοιχεία του χώρου, ήταν μόνο λίγα από αυτά που συναντήσαμε στο μαγαζί.


O εξαιρετικός, Θόδωρος Πίγκας και ο all time resident Pomontoro, έπαιξαν μουσική και "έντυσαν" το καρναβαλικό party με ανεβαστικά τραγούδια, που κράτησαν όρθιο τον κόσμο του μαγαζιού, καθ 'όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Με ένα ποτό στο χέρι και στο άλλο ένα χαρτί υγείας, η νύχτα απέκτησε άλλο νόημα. Οι Πατρινοί, ένιωθαν σαν να βρίσκονται στο σπίτι τους και αυτό φαίνεται και από τις φωτογραφίες που τράβηξε ο φωτογραφικός φακός του patrasevents.gr.

Τα δώρα και οι εκπλήξεις δεν έλειψαν, ενώ βραβεύτηκαν και οι καλύτερες στολές.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες:

Bathroom Party στη ΓΙΑΦΚΑ 17-02-17 Part 1/2

Bathroom Party στη ΓΙΑΦΚΑ 17-02-17 Part 2/2