Το προεόρτιο της κορύφωσης του Παιδικού Καρναβαλιού πραγματοποιήθηκε την νύχτα του Σαββάτου, με δεκάδες μπόμπιρες μαζί με τις μαμάδες (κυρίως με αυτές) και τους μπαμπάδες τους να σκορπίζουν το άρωμα της αποκριάς στους κέντρο της Πάτρας.

Ο λόγος φυσικά για την νυχτερινή ποδαράτη που έγινε για πρώτη φορά φέτος, στο πλαίσιο του Παιδικού Καρναβαλιού της Πάτρας, σε ένα δρώμενο που διοργάνωσε ο Σύλλογος ιδιωτικών παιδικών σταθμών, σε συνεργασία με τον Δήμο.

Στην νυχτερινή ποδαράτη του Παιδικού Καρναβαλιού της Πάτρας, πήραν μέρος 11 συνολικά γκρουπ, εκπροσωπώντας ισάριθμους παιδικούς σταθμούς, σε μία παρέλαση που έλαβε χώρα στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Τα πληρώματα ξεκινώντας από την πλατεία Πίνδου παρέλασαν κατά μήκος της Ρήγα Φεραίου, φτάνοντας στην πλατεία Όλγας, υπό τους ήχους καρναβαλικών τραγουδιών που ακούγονταν από τα ηχεία του Δήμου.


Η παρέλαση είχε συμμετοχή, παρόλο που προς το τέλος της ξεκίνησε να βρέχει, ενώ έγινε με αρκετό κέφι, τόσο από τους γονείς όσο και από τα παιδιά, δίνοντας μία άλλη διάσταση στην νύχτα του Σαββάτου.

Ήταν ένα δρώμενο που ήρθε για να μας βάλει σε καρναβαλική ατμόσφαιρα, κάτι που σίγουρα έχουμε όλοι μας απόλυτη ανάγκη, αλλά και να μας δώσει μία γεύση από το τι θα δούμε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, στην μεγάλη παρέλαση που αναμένεται να πάρουν μέρος πάνω από 15.000 άτομα.

Το patrasevents.gr βρέθηκε στην νυχτερινή ποδαράτη του Παιδικού Καρναβαλιού της Πάτρας και κατέγραψε στον φακό του το όλο δρώμενο.