Όλα είναι έτοιμα για την κορύφωση του Καρναβαλιού των Μικρών. Με αστείρευτη καρναβαλική διάθεση και την ακαταμάχητη παιδική τους ευαισθησία, οι μικροί καρναβαλιστές πιάνουν θέσεις στην αφετηρία και εκπέμπουν… σήμα χαράς καλώντας μας όλους στο τρελό πάρτι τους στους δρόμους της Πάτρας.

Χαμόγελα, χρώματα, χαρούμενες καρναβαλικές διαθέσεις θα σκορπίσουν και θα μεταφέρουν παντού το πιο αισιόδοξο μήνυμα χαράς και δημιουργίας μεταμορφώνοντας την Πάτρα σε έναν παραδεισένιο, πολύβουο και γεμάτο αισθήσεις παιδόκοσμο.


Η μεγάλη παρέλαση, όπου συμμετέχουν περίπου 10.000 λιλιπούτειοι είναι η τελευταία πράξη του Καρναβαλιού των Μικρών, που θα ξετυλιχτεί σφραγίζοντας την πλούσια φετινή δραστηριότητα των παιδιών όπως φανερώθηκε στις πέντε επιτυχημένες Καρναβαλουπόλεις (τρεις περιφερειακές σε Μεταμόρφωση Σωτήρος, Νέο Σούλι, Ροϊτικα και δυο Κεντρικές στα Υψηλά Αλώνια) και στο BabyRally.

Η Μεγάλη Παρέλαση των Παιδιών θα ακολουθήσει τη διαδρομή: Πλατεία Ομονοίας - Γούναρη – Κορίνθου (κάτω μέρος πλ. Γεωργίου) - Κορίνθου με κατάληξη και έξοδο από Ερμού και Αγ. Νικολάου.