Ένα ακόμα νέο τραγούδι κυκλοφόρησε του Παντελή Παντελίδη σήμερα, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ακριβώς ένα χρόνο μετά το μοιραίο τροχαίο που του στέρησε τη ζωή. Τιμώντας την μνήμη του, οι συνεργάτες του λαϊκού τραγουδιστή αποφάσισαν να μοιραστούν με τον κόσμο ένα ακόμα κομμάτι του, με τίτλο «Καράβια Στο Βυθό». 

Ο Παντελής Παντελίδης άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, την Πέμπτη 18 Φλεβάρη του 2016, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 18, στο ύψος του Ελληνικού. Στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τραγουδιστής επέβαιναν δύο γυναίκες,η Μυρσίνη και η Φρόσω, ενώ, το μοιραίο επήλθε όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε δέντρο, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να τραυματιστεί βαριά και να χάσει τη ζωή του λίγο αργότερα στο «Ασκληπιείο» της Βούλας. Τα τραγούδια του ακόμα και σήμερα φτάνουν σε χρόνο ρεκόρ τα εκατομμύρια views, ενώ μια αναζήτηση στο google με το όνομα του σου βγάζει περίπου 1.110.000 αποτελέσματα.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο μουσικό χώρο, ηχογραφήθηκαν σε studio 48 τραγούδια τα οποία είχε γράψει ο ίδιος, εκ των οποίων τα 6 τραγούδησαν άλλοι καλλιτέχνες όπως η Πάολα, ο Γιάννης Πλούταρχος, η Ελένη Χατζίδου, η Αμαρυλλίς και η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Τέσσερις μήνες μετά τον θάνατό του κυκλοφορεί ένα από τα τραγούδια του το «Θυμάμαι» και 10 μήνες μετά το «Άλλη Μια Ευκαιρία» που δεν είχαν δισκογραφηθεί όσο ήταν εν ζωή. 

Ο Παντελής Παντελίδης αναδείχθηκε χάρη στην ψήφο του κοινού ως ο «Καλύτερος άνδρας καλλιτέχνης του 2016» στα MAD Video Music Awards. Το βραβείο του παρέλαβαν τα αδέρφια και οι φίλοι του τραγουδιστή εκφράζοντας παράλληλα την ευχαρίστηση τους για την υποστήριξη του κόσμου στα τέσσερα χρόνια πορείας του.


Παντελής Παντελίδης - Καράβια Στο Βυθό