Μια σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν του μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, ο Στέλιος Παρλιάρος.

O Στέλιος Παρλιάρος θυμήθηκε τα παλιά και δημοσίευσε ένα σπάνιο ενσταντανέ από την εποχή που έκανε τα πρώτα του βήματα στο χώρο της ζαχαροπλαστικής, όντας αγνώριστος.

Είχε ποζάρει στον φακό με μια τεράστια τούρτα, γεμάτος καμάρι.

Ενδιαφέρον έχει το απόσπασμα από συνέντευξή του στη Lifo και τον Χρήστο Παρίδη, στο οποίο μιλά για τα πρώτα του χρόνια στη δουλειά:


«Ο πατέρας μου, που είχε εμπορικό μυαλό, επέμενε να ανοίξω δικό μου μαγαζί. Έτσι, με την οικονομική του βοήθεια και το θράσος της νιότης, άρχισα το '81 να ψάχνω κατάστημα στο Κολωνάκι, που μέχρι εκείνη τη στιγμή το είχα μόνο ακουστά. Βρήκα ένα υπόγειο στην Αναγνωστοπούλου που ανήκε στην τραγουδίστρια Βέη και ήταν κομμωτήριο. Το έκανα κατάλευκο, με άσπρα ράφια, ένα ψυγείο, ροζ κουτιά και πάνινη κορδέλα. Δεν ήταν ότι το είδα κάπου – δεν μου αρέσει να αντιγράφω. Εξάλλου, δεν είχε αρχίσει ακόμα η μόδα του μινιμαλισμού. Από ένστικτο μου βγήκε. Αλλά δεν διέφερε μόνο αισθητικά από τα άλλα ζαχαροπλαστεία της Αθήνας, πρόσεξα και την ποιότητα των γλυκών, που αναγκαστικά ήταν και ακριβότερα. Η επιτυχία ήταν ακαριαία. Τα ταρτάκια, που με έκαναν γνωστό, είχαν φρέσκα φρούτα και την καλύτερη κρέμα με χαμηλά λιπαρά. Τα έφερνα από το εργαστήριο με ταξί και έφευγαν με το που κατέβαινα».