Σε μία εβδομάδα το Πατρινό Καρναβάλι κορυφώνεται γι' αυτό και είναι λογικό όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στην Πάτρα.

Η Άντρια Παναγιωτοπούλου, που φέτος θα είναι η βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού, δεν απασχολεί μόνο τα τοπικά ΜΜΕ, αλλά και τα τηλεοπτικά κανάλια της Αθήνας.

Από την ανακοίνωση της εκλογής της, οι κλήσεις που δέχτηκε από δημοσιογράφους για να μιλήσει σε εκπομπές και δελτία ειδήσεων, ήταν πολλές.

Μην ξεχνάμε, ότι η φετινή Βασίλισσα, όπως έχει γράψει το patrasevents.gr, έχει δώσει ήδη συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Πρόσφατα, η 26χρονη, μίλησε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια, εξηγώντας με ποια κριτήρια γίνεται η εκλογή της Βασίλισσας, αλλά και ποιος είναι ο ρόλος της.

Επίσης, έκανε δηλώσεις μέσω skype, στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, όπου μεταξύ άλλων, δήλωσε ότι είναι έτοιμη για την μεγάλη ημέρα, αλλά και για το γεγονός ότι είναι αδιόριστη.

Τέλος, μίλησε και στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, όπου δημοσιογράφος του καναλιού, βρέθηκε στην Πάτρα και στο καρναβαλικό συνεργείο, όπου βρίσκεται και το άρμα της Βασίλισσας του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η Άντρια Παναγιωτοπούλου, διαφημίζει το καρναβάλι της πόλης της και καλεί τον κόσμο να ζήσει από κοντά την μαγεία του.

Δείτε τα βίντεο:


Η Βασίλισσα του Πατρινού Καρναβαλιού 2017- συνέντευξη με Αννίτα Πάνια


Η Βασίλισσα Καρναβαλιού 2017 στη Χριστίνα Λαμπίρη (LA BIRI BIRI)


Άντρια Παναγιωτοπούλου - ΑΡΜΑ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΝΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ 2017 (Alpha)