Με αφορμή τον εκτός έδρας αγώνα της Παναχαϊκής την Κυριακή (ώρα 3 το μεσημέρι), με την Δόξα Μεγαλόπολης, ο προπονητής των «κοκκινόμαυρων», Σωκράτης Οφρυδόπουλος έκανε την εξής δήλωση:

«Κατ' αρχάς θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που ήρθε την περασμένη Κυριακή στην Αγυιά και ιδιαίτερα τους οργανωμένους οπαδούς μας στην σκεπαστή.

Ως ελάχιστη ανταπόδοση, ήρθε η επιθυμία των παιδιών στο τέλος του αγώνα να πάνε πολύ κοντά τους και να τους ευχαριστήσουν. Την Κυριακή συμπληρώνουμε τα  2/3 σχεδόν του πρωταθλήματος.

Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που προσπαθεί μέσα στο γήπεδο και έχει ανταμειφθεί αρκετές φορές. Ερχόμαστε από μια νίκη με αρκετά γκολ, πολλές ευκαιρίες, καλή εμφάνιση και με τακτική συνέπεια στο παιχνίδι μας.

Δείξαμε σοβαρότητα και στα 90' λεπτά του αγώνα και μια εικόνα που ανέδειξε όλη την ομάδα και κατά συνέπεια όλους τους παίκτες. Τα ίδια στοιχεία θέλουμε την Κυριακή και τίποτα παραπάνω. Θα είναι ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι που θα μας δώσει 3 υπερπολύτιμους βαθμούς.

Θέλω να τονίσω, τέλος, πως όσοι περισσότεροι οπαδοί μας βρεθούν στη Μεγαλόπολη, τόσο περισσότερη θα είναι και η ενέργεια που θα πάρουμε. Ο κόσμος μας είναι η δύναμη μας και ο παίκτης παραπάνω για εμάς»!