Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ καλεί όλους εσάς που  πριν από λίγες μέρες πιάσατε δουλειά στο Δήμο Πάτρας για ένα 8μηνο. Θέλουμε να σας καλωσορίσουμε και να σας  καλέσουμε να οργανωθείτε στο σωματείο σας, να αγωνιστείτε μαζί με όλους τους εργαζόμενους  για  το δικαίωμα στη δουλειά με δικαιώματα.

Το βασικό σου δικαίωμα οι μέχρι τώρα κυβερνήσεις, το κεφάλαιο, η Ευρωπαϊκή Ένωση, στο καταργούν. Αντικαθιστούν σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα τη μόνιμη και σταθερή εργασία με προγράμματα κακοπληρωμένης και ευκαιριακής απασχόλησης με ημερομηνία λήξης. Η μόνιμη και σταθερή δουλειά αντικαθίσταται με 8μηνα μέσω κοινωφελούς με μισθό μόλις 495,25 ευρώ για τους άνω των 25 ετών και 431,75 ευρώ για τους κάτω των 25 ετών, χωρίς εργασιακά δικαιώματα.

Μέσα σε αυτό το αντιλαϊκό πλαίσιο λύση δεν μπορεί να υπάρξει για τον καθένα μας ξεχωριστά. Χρειάζεται να δοθεί από τον μαζικό, οργανωμένο αγώνας όλων των εργαζομένων, των ανέργων απέναντι στο μέλλον που μας ετοιμάζουν.  

Οργανώσου στο Συνδικάτο ΟΤΑ Νομού Αχαΐας  αγωνίσου με αξιοπρέπεια, πάλεψε ενάντια σε όσα κάνουν κόλαση τη ζωή τη δική μας και των παιδιών μας. Από μόνα τους δεν θα ''καλυτερεύσουν τα πράγματα''. Με αγώνες καταχτάμε τα δικαιώματα μας!

Διεκδικούμε, πάγια και αταλάντευτα μόνιμες και σταθερές σχέσεις εργασίας με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα. Για διεκδίκηση μισθού μέσω των Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας  και όχι τα ψίχουλα του ΟΑΕΔ.. Για πλήρη ασφαλιστική κάλυψη και δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Για όλα τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στην εργασία με τη χορήγηση των μέσων ατομικής προστασίας και όποιες παροχές προβλέπονται για τους μόνιμους εργαζόμενους. Για επίδομα ανεργίας χωρίς όρους και προϋποθέσεις για όλους όταν τελειώσει το πρόγραμμα.

Η σύσκεψη των εργαζόμενων θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου, στις 6 το απόγευμα στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης.