Ένα διαφορετικό, όσο και ξεκαρδιστικό event διοργανώνει το Καρναβαλικό Κομιτάτο της Πάτρας.

Ο λόγος φυσικά για τους αγώνες πάλης, ένα event που έχει ξεκινήσει το Καρναβαλικό Κομιτάτο από την περασμένη χρονιά, το οποίο είχε αγκαλιαστεί από το κοινό και επαναλαμβάνεται και φέτος, στον ίδιο χώρο στην πλατεία Όλγας, το Σάββατο στις 18 Φεβρουαρίου, στις 13:00.

Και φέτος οι αγώνες θα έχουν ένα… ερωτικό περιεχόμενο, πέρα από το ξύλο που θα πέσει, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τον τίτλο: «Αν σου κάτσ’ Νο 2!». Η διοργάνωση θα είναι ακατάλληλη για… ανηλίκους, όπως μας πληροφορεί η σχετική αφίσα του event, ενώ οι αγώνες θα είναι δραματικοί, μέχρι τελικής πτώσεως.

Οι συμμετέχοντες στους αγώνες αυτούς είναι τρομακτικοί, αιμοχαρείς, δίνουν αβέρτα ξύλο και έρχονται να βάλουν μπουρλότο στο ρινγκ και στις καρδιές σας! Μόνο και μόνο από τα ονόματα τους θα το καταλάβετε. Ντέρτη Χάρρυ, Ανατόλι Γκαβένκο, Μαστακουνάς ο Έλλην, Τσάκαμπετ Νόρρις, Golden Dragon, Αιμοδιψείς Νύφες, και ο Άραβας Τρομοκράτης Μπομμπάρ Ανατινάχ.

Στο σχόλιο και στην περιγραφή των αγώνων θα είναι το πρόσωπο των ημερών, ο νέος πλανητάρχης, Donald Trump που "έρχεται" στην Πάτρα μόνο και μόνο για το event αυτό.