Το δρώμενο «Ο Γάμος της Γιαννούλας» πραγματοποιείται σήμερα με τη συνεργασία της Θεατρικής Ομάδας «Υποκριτές».

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Γαμήλια πομπή Νύφης με σημείο συνάντησης και αφετηρία την πλατεία Ταμπαχάνων.

Διαδρομή: Γερμανού – Αγ. Νικολάου – Κορίνθου – Κολοκοτρώνη – Όθωνος Αμαλίας – πλατεία Τριών Συμμάχων – αριστερό τμήμα του Μώλου της Αγίου Νικολάου,  όπου  η πομπή υποδέχεται τον Γουίλσον.

Στη γαμήλια πομπή και στην πομπή του Γουίλσον και στα παραδοσιακά δρώμενα που θα παρουσιαστούν, συμμετέχουν η νύφη με τη συνοδεία της, καρναβαλιστές, φραγκοφορεμένοι,  σκορπίζοντας παντού την εύθυμη καρναβαλική διάθεση. Την πομπή πλαισιώνει  λεωφορείο με μεταμφιεσμένους και μέλη πληρωμάτων, ταβέρνα με μεταμφιεσμένους, το Μουσικό Άρμα και βέβαια αντίκα-αμάξι για τις ανάγκες των ξεχωριστών πρωταγωνιστών. Ο Γουίλσον με τη δέουσα καρναβαλική επισημότητα συνοδευόμενος από φραγκοφορεμένους επίσημους σμίγει στο λιμάνι της Πάτρας με τη Νύφη. Μετά την υποδοχή η πομπή γύρω στις 19.30 συνεχίζει ακολουθώντας τη διαδρομή: ΄Οθωνος Αμαλίας, Ερμού, Κορίνθου, Αγ. Νικολάου και η πομπή καταλήγει στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου όπου όλοι μαζί συμμετέχουν στο γαμήλιο τραπέζι και στο γλέντι με τραγούδια των δεκαετιών του 30 και του 40, καρναβαλικά τραγούδια, δημοτικά και ρεμπέτικα. Καλοδεχούμενοι όλοι οι Πατρινοί και όσοι ρέει στο αίμα τους το καρναβαλικό αίμα για να γιορτάσουμε μαζί.

Στο δρώμενο συμμετέχουν μέλη της Θεατρικής Ομάδας «Υποκριτές»: Μάχη Αντωνοπούλου (Νύφη), Γιώργος Νταλιάνης (Ουίλσον), Θάνος Τσέρης, Μιλτιάδης Παπλάς, Ασημάκης Στρατογιάννης, Άρης Καρύδης, Σταύρος Σοκαλάκης (η παρέα του Ντόρου) επιχειρώντας μια όσο το δυνατό πιο πιστή και κοντά στη γνησιότητα αναπαράσταση του εθίμου.