Όταν οι γυναίκες βρίσκονται σε μια σχέση που πηγαίνει καλά ένα από τα πράγματα που σκέφτονται συχνά πυκνά είναι η πολυπόθητη στιγμή που ο αγαπημένος τους θα προχωρήσει σε πρόταση γάμου.

Ονειρεύονται πολλά πράγματα και εύχονται κάποια από αυτά να γίνουν πραγματικότητα. Αυτή η στιγμή σίγουρα είναι πολύ ξεχωριστή για το ζευγάρι και μένει για πάντα στη μνήμη του καθώς αποτελεί την αρχή της κοινής του ζωής. Πέρα από τις κλασσικές προτάσεις σε μαγαζιά, εστιατόρια κτλ υπάρχουν και περιπτώσεις που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα όπως για παράδειγμα αυτή που εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στα σκαλιά της Αγίου Νικολάου, στην Πάτρα.

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή το βράδυ της εορτής του Αγίου Βαλεντίνου ένα ζευγάρι βγήκε όπως όλα τα άλλα για να γιορτάσει την ημέρα σε μαγαζί για ποτό.

Η διάθεση και ο ρομαντισμός ήταν στο φουλ, αντάλλαξαν τα δώρα τους για την ημέρα αλλά η κοπέλα δεν υπολόγιζε ότι το μεγαλύτερο δώρο θα το έπαιρνε στο τέλος της βραδιάς καθώς ο σύντροφος της είχε αποφασίσει να της κάνει μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της ζωής της, να της προτείνει δηλαδή να παντρευτούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrasevents.gr, ο νεαρός δεν ήθελε να ακολουθήσει την περπατημένη και έτσι σκέφτηκε να κάνει μια πρωτότυπη πρόταση στην κορυφή των σκαλιών της Αγίου Νικολάου. Έτσι, αφού το ζευγάρι τελείωσε την έξοδο του και πήρε το δρόμο του γυρισμού, η κοπέλα τον ρώτησε που είχε παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του και εκείνος της απάντησε πως επειδή λόγω της ημέρας επικρατούσε πανικός και δεν έβρισκε θέση πουθενά το άφησε στο δρόμο λίγο πιο πάνω από τα σκαλοπάτια της Αγίου Νικολάου.

Εκείνη δυσανασχέτησε λίγο, καθώς βαριόταν να ανέβει όλα αυτά τα σκαλιά αλλά στο τέλος υποχώρησε και τον ακολούθησε. Και καλά έκανε γιατί όταν έφθασαν στην κορυφή ο αγαπημένος της με την πρόφαση πως κάτι κόλλησε στο παπούτσι του γονάτισε βγάζοντας από την τσέπη του το κουτάκι με το δαχτυλίδι και της έκανε πρόταση γάμου.

Η κοπέλα έμεινε στήλη άλατος στην αρχή να τον κοιτάζει και μετά συγκινημένη του απάντησε το πολυπόθητο… Ι do. Μόλις συνήλθε από το σοκ την άκουσε όλος ο δρόμος από τη χαρά της καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη.

Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο ότι αυτή η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου θα της μείνει για πάντα αξέχαστη. Και στα δικά σας λοιπόν.