Η Βίκυ Καγιά διανύει μια έντονη επαγγελματική περίοδο, καθώς εκτός από τη σχολή της, παρουσιάζει καθημερινά στο Star το παιχνίδι «Shopping Star», το οποίο σχολιάζεται αρκετά στα social media. 

Το βράδυ της Τρίτης, η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη και στη Δούκισσα Νομικού, για το τηλεοπτικό της αυτό εγχείρημα. Τι είπε για τις κοπέλες που συμμετέχουν στο παιχνίδι μόδας;

«Επιβάλατε το πρότυπο του ξανθού λεπτού άψογου μοντέλου και όλες οι Ελληνίδες κομπλάρανε! Καταρρέουν όλα αυτά στο ''Shopping Star''
», είπε ο Θέμος στη Δούκισσα και στη Βίκυ.

«Εγώ δεν ξέρω αν υπήρξα τέλεια και αψεγάδιαστη. Τότε ήταν άλλη εποχή και άλλη τάξη πραγμάτων στην μόδα. Τώρα, στην παγκόσμια μόδα η σύγχρονη γυναίκα είναι η γυναίκα της διπλανής πόρτας!», είπε η Βίκυ Καγιά.

Για τις γυναίκες που συμμετέχουν στο «Shopping Star», η Βίκυ Καγιά τόνισε: «Είναι θεάρες . Καταπληκτικές. Μαθαίνω και εγώ από αυτές! Χαίρομαι που μαθαίνουν και εκείνες από εμένα αλλά μαθαίνω και εγώ από αυτές. Είναι χαρακτήρες δυνατοί. Ξέρουν τι θέλουν, πώς το θέλουν. Είναι σίγουρες για τον εαυτό τους».

Πώς αισθάνεται πού είναι «απέναντι» από την Ελένη Μενεγάκη; «Δεν είμαστε ακριβώς απέναντι. Για λίγο είμαστε απέναντι. Εγώ είπα: ''Αυτό θέλουν από το κανάλι''. Κάτι θα ξέρουν. Το βασικό μας μέλημα είναι να κάνουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Δεν είναι εύκολο project. Χρειάζεται να διαβάζω και να συμβουλεύομαι τα χαρτιά μου!», απάντησε. 

Ποιος διαλέγει τα ρούχα που θα φορέσουν οι γυναίκες που συμμετέχουν στο «Shopping Star»; «Μόνες τους τα διαλέγουν! Κάνουν τις επιλογές! Τις αγαπώ πάρα πολύ. Τώρα έχουν αρχίσει και αυτοσαρκάζονται!».

Πού βρίσκει τις γυναίκες που συμμετέχουν στο παιχνίδι; «Είναι κυρίες που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της εκπομπής. Κάποιες είναι πολύ όμορφες. Αληθινά. Πολύ μικρά κορίτσια και πολύ καλά παιδιά», απαντά η Βίκυ Καγιά.

Στην ίδια συνέντευξη η Βίκυ Καγιά, αποκάλυψε ότι αρχικά δεν γνώριζε σε ποια ζώνη θα έπαιζε το «Shopping Star». «Μετά από πολλές εβδομάδες μας ανακοινώνουν πια ότι θα παίζαμε στις 3 το μεσημέρι. Μας φάνηκε λίγο περίεργο. Είναι λίγο κουφό. Αλλά τελικά πήγαμε πολύ καλά και συνεχίζουμε να πηγαίνουμε πολύ καλά!», τόνισε.

Περίμενε την επιτυχία του παιχνιδιού; «Είχα δει το format της εκπομπής που παίζεται σε 32 χώρες. Μάλιστα λέγεται ''Shopping Monsters'' στο εξωτερικό. Επίσης στη Γαλλία στο Παρίσι, την παρουσιάζει μία συνάδελφος μοντέλο, για οχτώ χρόνια την εκπομπή..Οπότε ήξερα ακριβώς περί τίνος πρόκειται και χάρηκα πολύ όταν μου το πρότειναν. Ήταν αυτό που ήθελα να κάνω πραγματικά, αν επέστρεφα στην τηλεόραση».

Πώς συνδέεται το ''Shopping Star'' με στη σχολή μόδας; «Αυτό που σπουδάζουν τα παιδιά είναι να μαθαίνουν την ιστορία του κοστουμιού και να προτείνουν τις τάσεις της μόδας. Οπότε και το ''Shopping Star'' είναι ένα παρακλάδι αυτού!».


kagia1


kagia2