Η Πάτρα είναι η μοναδική πρωτεύουσα της Ελλάδας που ζει με όλη της την ψυχή την ημέρα της Τσικνοπέμπτης περισσότερο από τις υπόλοιπες πόλεις.

Από το πρωί αρχίζει η μυρωδιά του ψητού κρέατος να πλανάται στον αέρα και όταν έχει άπνοια ο ουρανός βάφεται γκρίζος από τον καπνό.

Μπορεί να είναι εργάσιμη μέρα αλλά όλα υπολειτουργούν καθώς οι ψησταριές έχουν τον πρώτο λόγο. Υπάρχουν βέβαια και οι άνθρωποι που εκείνη την ημέρα δεν θέλουν να ασχοληθούν με το ψήσιμο και έχουν σαν παράδοση να γιορτάζουν την Τσικνοπέμπτη έξω...

Μέσα σε αυτό το κλίμα θα στηθούν ψησταριές με μουσική από νταούλια και ζουρνάδες μέχρι ποπ και house για να καλύψουν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!

Πάμε να δούμε τι θα παίξει στην Πάτρα:


Disc(n)opempth at Pas Mal, Τσικνοπέμπτη - Μεσημεριανή Μάζωξη στο Mods Club, Τσίκνα - πάρτι στο «Σουρωτήρι», Τσικνοπέμπτη στο Teatro, Ράνια Κωστάκη στο Dose.


Beer κ' μανία Τσικνοπέμπτης στο Jojo Café, Τσικνοparty at Coffe Time Espresso Bar, All Day Tsikna Party at Mila Mu Cafe, Τσικνοπέμπτη στο Cuckoo's Nest, Τσικνο-κατάσταση στο Stekino, Τσικνοπέμπτη at Lennon, Τσικνοπέμπτη στο Εύηχον, Τσικνοπέμπτη στο Cabana, Τσικνοπέμπτη μεσημέρι στο Talks, Μεσημέρι Τσικνοπέμπτης στις Γέφυρες, Τσικνοπέμπτη στο Παντοπωλείον - Πολίτικη Κουζίνα.


Τσικνοπέμπτη μεσημέρι Ηπειρώτικο γλέντι στο Απτάλικο, Τσικνοπάρτυ στο Sud, Τσικνοπέμπτη with Chris Berdes at Character, Τσίκνα Μασκέ Πάρτυ at Mylon, Ψηστήρι Πάρτυ - ΤσικνοΠέμπτη στον Συνδετήρα, Τσικνοπέπμτη Party στην Ποικίλη Στοά, Τσικνοπέμπτη at Oro Antico, Τσικνοπέμπτη στον Ηχότοπο, Tsiknodelic Dance Party at More Steps Naja, Tsiknothursday at Cascol Espresso Bar, Τσικνοπέμπτη στο Abraço, Τσικνοπέμπτη μεσημέρι στο Χασομέρι, TsiknoTag at Tag Cafe, Chic-no-pempti dance party at Bar 19-39, Τσικνίζουμε στο Tesoro, "Στην Υγειά Μας" στο Ruelle, Τσικνοπέμπτης Απροόβλεπτα στο BBQ.

*Η λίστα των parties ενδέχεται να ανανεωθεί μέσα στις επόμενες ώρες.