Στις αρχές του μήνα, η Τζώρτζια Παναγή αποχώρησε από το «Ξαναδέστε τους», ενώ την θέση της στην ομάδα της εκπομπής εμφανίζεται ο Γιώργος Δάσκαλος. Δυστυχώς, η εκπομπή σημειώνει πολύ χαμηλά νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης. Το γεγονός αυτό ανάγκασε τους ιθύνοντες του σταθμού, αλλά και τους υπεύθυνους της εκπομπής να προχωρήσουν σε κάποιες αλλαγές.

«Πιστεύω ότι δεν ευθύνεται ένα άτομο για τα χαμηλά νούμερα μιας εκπομπής. Είναι όλη η ομάδα που έχει ένα ποσοστό βάρους. Ο κόσμος επιλέγει το τι θα δει στην τηλεόραση. Μια εκπομπή που δεν πάει καλά πρέπει να περιορίσει και το μπάτζετ της. Γενικά μια εκπομπή που έχει χαμηλά νούμερα πρέπει να περιοριστεί όσο γίνεται περισσότερο» σχολίασε η παρουσιάστρια στην εκπομπή του Θέμου Αναστασιάδη δίνοντας εμμέσως τη δική της απάντηση.

Η ίδια στεναχωριέται με τις «στραβές» που συμβαίνουν και είναι άνθρωπος που το εξωτερικεύει «Δεν μπορώ να το κρατήσω μέσα μου, θα κλάψω πολύ» λέει η Τζώρτζια και δηλώνει: «Προς το παρόν θα επιστρέψω Κύπρο, εκτός αν γίνει κάποια ανατροπή».


Τζώρτζια Παναγή: «Έκλαψα πολύ με αυτό που έγινε»