Στάση εργασίας κάνει στις 23 Φεβρουαρίου ο Σύλλογος Υπαλλήλων στους ΟΤΑ Αχαΐας, οπότε και συνεχίζεται η δίκη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη . Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Στις 23- Φλεβάρη συνεχίζεται η δίκη με κατηγορούμενο τον  Δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη, επειδή– κατόπιν ομόφωνης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου – το 2015 ενόψει των βουλευτικών εκλογών δεν διευκόλυνε τη δράση της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χ.Α. 

Οι εργαζόμενοι του Δήμου Πάτρας, στις 13-2  έδωσαν  μαχητικό το παρόν, έτσι και στις 23 Φλεβάρη θα διατρανώσουμε για άλλη μια φορά ότι στηρίξουμε αγωνιστικά τον Δήμαρχο, απαιτούμε να σταματήσει η δίωξή του και να αναλάβουν προς αυτή την κατεύθυνση πρωτοβουλίες η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες. 

Στηρίζουμε την θέση του Δημοτικού Συμβουλίου που λέει ότι:«Ο Δήμος Πατρέων ουδεμία σχέση θέλει να έχει με τη ναζιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Ως εκ τούτου, με κανέναν τρόπο δεν θα διευκολύνει την κοινοβουλευτική ή άλλη δραστηριότητά της και άρα την εγκληματική της δράση, με τη διάθεση στοιχείων του, χώρων που του ανήκουν ή οποιονδήποτε άλλο τρόπο». 

ΤΟ Δ.Σ. του ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΟΤΑ Ν. ΑΧΑΪΑΣ  καλεί τους εργαζόμενους, (μόνιμους- συμβασιούχους) του δήμου Πατρέων  στις 23 Φλεβάρη σε στάση εργασίας από τις 9:00π.μ έως 14:00 και σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση έξω από τα  δικαστήρια Πάτρας. 

Να εκφραστεί από όλους τους εργαζόμενους η συμπαράσταση στον Δήμαρχο, να καταδικαστεί μαζικά  η φασιστική εγκληματική οργάνωση της Χ.Α. Να αποσυρθεί τώρα από την κυβέρνηση η δικαστική δίωξη του αγωνιστή δημάρχου Πάτρας Κώστα Πελετίδη".