Σε ρυθμούς Τσικνοπέμπτης βρίσκεται η Πάτρα και τα προεόρτια για τον γάμο της Γιαννούλας της Κουλουρού που θα γίνει στην Άνω Πόλη έχουν ήδη ξεκινήσει.

Οι Υποκριτές που όπως έχει γράψει το patrasevents.gr ανέλαβαν την διοργάνωση της αναπαράστασης, έχουν ξεκινήσει πρόβες εδώ και μέρες. Η θεατρική ομάδα των Υποκριτών θα δώσουν ένα διαφορετικό ύφος στον γάμο της Γιαννούλας της Κουλουρού, ζωντανεύοντας την Άνω Πόλη.

Μάλιστα, η ομάδα τους ανέβασε ένα βίντεο, μέσω του οποίου καλεί τον κόσμο και τους Πατρινούς να πάρουν μέρος στο δρώμενο. Στην πρόσκληση αναφέρουν σε ρυθμούς τραγουδιού: «Χρόνια τώρα ψάχναμε την τύχη μας να βρούμε, και τώρα που την βρήκαμε λέμε να παντρευτούμε.

Με ρύζι και με ευχές κοντά μας να βρεθείτε για την καινούργια μας ζωή όλοι να ευχηθείτε. Σας περιμένουμε την Τσικνοπέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 6:00 μ.μ. στον μώλο Αγ. Νικολάου στην Πάτρα. Θα ακολουθήσει γλέντι στην Άνω πόλη».

Η παραγωγή του βίντεο είναι του Ionian Channel, η σκηνοθεσία του Μίλτου Παπλά και του Σταύρου Σολακάκη, η φωτογραφία είναι του Χρήστου Δημητρόπουλου, η ενδυματολογία της Νατάσας Ντότσικα και το post production του Κώστα Μαρσέλη.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μίλτος Παπλάς, Σταύρος Σολακάκης Θανάσης Τσερης, Ασημάκης Στρατογιάννης, Γιώργος Νταλιάνης, Άρης Καρυδης και Μάχη Αντωνοπούλου.