Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να κάνουν χαλάστρα στα ερωτευμένα ζευγαράκια;

Πρόκειται για το event του facebook με τίτλο «Χαλάστρα στα ερωτευμένα ζευγαράκια», με τους διοργανωτές να καλούν τους συμμετέχοντες να κάνουν χαλάστρα σε αυτούς που αγκαλιάζονται και φιλιούνται στους δρόμους της Πάτρας.

Η πρόσκληση για το event που πρώτο αποκάλυψε το patrasevents.gr έχει ως εξής: «Ένα event που αν όλα πάνε καλά, θα είναι το απόλυτο "must be there" για τα μπακούρια, κάφρους και όλους αυτούς τέλος πάντων που θέλουν να είναι μόνοι τους στις 14 Φεβρουαρίου ή πολύ απλά αγαπάνε όλο τον χρόνο και η "ξενόφερτη" γιορτή του άγιου των ερωτευμένων δεν λέει και τίποτα.

Θα γίνει "χαλάστρα" σε αυτούς που αγκαλιάζονται και φιλιούνται ανεξέλεγκτα στους δρόμους της πόλης!». Η συνάντηση θα γίνει στην πλατεία Γεωργίου στις 6 το απόγευμα.

«Μετά την συνάντιση στις 6 στην Πλατεία Γεωργίου σας περιμένουμε για πιόμα, χορό και τραμπούκισμα στα ζευγαράκια που θα γιορτάζουν τη μέρα του Βαλεντίνου. Ραντεβού λοιπόν στην υπόγα της Ηφαίστου με μουσικές από TRASH μέχρι και σκληρή ηλεκτρονική μουσική!» αναφέρει η πρόσκληση…