Ο Σύλλογος γονιών και παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» παρακολούθησε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων τον Οδυσσεβάχ της Ξένιας Καλογεροπούλου, σε σκηνοθεσία Περικλή Βασιλόπουλου.

Ήταν μία πρόταση της Μαριάνας Σταματιάδου που ομόφωνα αποδέχτηκε o πρόεδρος Ανδρέας Τερζής και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Θεάτρου, ώστε τα παιδιά να παρακολουθήσουν το μαγικό ταξίδι του Οδυσσεβάχ, που ακόμη γοητεύει μικρούς και μεγάλους.

Έτσι το θέατρο γέμισε από παιδικά προσωπάκια που συμμετείχαν στην θεατρική διαδικασία ταξιδεύοντας σε χώρες ονειρικές, με αλλόκοτους ήρωες.

Ενθουσιάστηκαν με την ιστορία του Οδυσσεβάχ, που κουρασμένος από τις περιπέτειες του πολέμου ξεκινά για το ταξίδι της επιστροφής στην πατρίδα του την Ιθαγδάτη. Συνάντησαν τον Δρακοκύκλωπα Αρχισαλαχάρ, την Γοργόνα , τη μάγισσα Κιρκίλα  και γνώρισαν από κοντά τους ηθοποιούς Σπύρο Κουβαρδά, Ηρακλή Κρομμίδα, Πάνο Τρουμπουνέλη, Έφη Κεραμίδα, Νίκη Καρακώστα, Γεράσιμο Σοφιανό, Κωνσταντίνο Μητρόπουλο, Νάνσυ Χριστοπούλου.

Τα Σκηνικά  και τα κοστούμια ήταν της Παναγιώτας Κοκκορού, η μουσική της Σοφίας Καμαγιάννη η χορογραφία της Όλγας Σπυράκη, οι μάσκες της Βασιλικής Κασπίρη ο σχεδιασμός των φωτισμών του Νίκου Σωτηρόπουλου

Βοηθός σκηνοθέτη: Γεράσιμος Ντάβαρης.

Βοηθός σκηνογράφου: Βασιλική Χριστοπούλου

Ο Οδυσσεβάχ ολοκληρώνει τον κύκλο παραστάσεων για τα σχολεία την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2017.