Μπουρμπουλίθρες, απορρυπαντικά, πετσέτες και χαρτιά υγείας...

Λεκάνες, μπιντέδες, μπανιέρες και πλυντήρια...

Όλα χωράνε στο πιο τρελό Bathroom party των φετινών Αποκρεών! Η ΓΙΑΦΚΑ μετατρέπεται από ''καθώς πρέπει'' μαγαζί σε μία μεγάλη έκθεση ειδών μπάνιου και τουαλέτας. Τρομερό; Σίγουρα... Πετυχημένο; Ε... για να είναι το ενδέκατο στη σειρά, μάλλον πετυχημένο θα είναι!

Φορέστε τη μπουρνουζοπετσέτα σας, πάρτε μαζί σας τα μπανιερά σας, βάλτε στο κεφάλι έναν μπιντέ και στο σώμα ένα πλυντήριο... και είστε ό,τι πρέπει!


Δε θέλουμε ντροπές, αφεθείτε ελεύθεροι! Μπορείτε, αντί για τσαντάκι να κρατάτε ένα πιγκάλ (ξέρετε αυτό το χαριτωμένο βουρτσάκι που στέκει αγέρωχο δίπλα στη λεκάνη); Μπορείτε να βγάλετε βόλτα τα ''παπάκια'' σας (αυτά που έχετε δήθεν διακοσμητικά, αλλά μόλις γεμίζετε τη μπανιέρα τα βάζετε να κολυμπούν); Μπορείτε να ντυθείτε στο πιο βρώμικο αντικείμενο του πλανήτη; Τότε το Bathroom party σας περιμένει!

Την Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου, στη ΓΙΑΦΚΑ... Ελάτε να τραβήξουμε το καζανάκι και να στείλουμε στην... αποχέτευση τον Άγιο Βαλεντίνο, ελάτε να κάνουμε μπάνιο και να φύγει από πάνω μας η μυρωδιά από την ψητούρα της Τσικνοπέμπτης!

Το πάρτυ θα γίνει με το περσινό πλάνο των 15€ για 2 ποτά...

Ελάτε να πλατσουρίσουμε!